Brez bolečin


Že danes lahko zaživite brez bolečin..To je revolucionarno sporočilo Egoscuejeve metode, naprednega sistema za odpravljanje mišično-skeletnih bolečin brez zdravil, operacij ali drage fizioterapije.

Brez bolečin 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.00€.Current price is: 25.11€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Brez bolečin 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Brez bolečin 6

Opis

Že danes lahko zaživite brez bolečin.


To je revolucionarno sporočilo Egoscuejeve metodenaprednega sistema za odpravljanje mišično-skeletnih bolečin brez zdravil, operacij ali drage fizioterapije.

Metodo je razvil Pete Egoscue, mednarodno priznan fiziolog, ki svetuje pri poškodbah nekaterim najuspešnejšim posameznikom z različnih področij.

Z njo so si z izjemno, več kot 90-odstotno učinkovitostjo pomagali že milijoni ljudi.

PRELISTAJ KNJIGO >>


V knjigi boste našli nazorne fotografije in natančna navodila za številne vaje, posebej oblikovane z namenom, da hitro in učinkovito blažijo:

  • bolečine v sklepih, hrbtu in vratu; bolečine v kolenih, kolkih in ramenih; artritis; poškodbe gležnjev;
  • težave z mišicami in mehkim tkivom, med drugim tudi poškodbe ramenske kite, vnetje tetiv in pogoste zdravstvene težave s stopali;
  • zbadajoče bolečine, med drugim tudi zaradi išiasa in sindroma karpalnega kanala;
  • številne druge težave, med katerimi so tudi glavobol, vrtoglavica in utrujenost.

S to knjigo ste na dobri poti, da prejmete najboljše darilo, kar jih je: telo brez bolečin.


Iz knjige:

To je osrednje načelo te knjige: bolečino lahko odpravimo samo, če ugotovimo in zdravimo njen vzrok. Ta pa ni vedno očiten na prvi pogled. Telo je živ organizem, zato se celice v njem nenehno obnavljajo. Če se ne, je to znamenje bolezni ali neravnovesja v sistemu. Ta knjiga vam bo pomagala odkriti in ozdraviti vzrok bolečine, tako da se bo telo lahko zacelilo in spet polno zaživelo.

Vzrok, o katerem govorim, je mišično neravnovesje. V knjigi je zbranih za več kot štirideset let potrditev, da je mišično neravnovesje vzrok bolezni, ki povzročajo kronično bolečino. Ko spet vzpostavimo naravno ravnovesje, rešimo težavo in odpravimo bolečino.

V naši kulturi vlada prepričanje, da smo ljudje krhki, se hitro poškodujemo in nikoli ne moremo zares doseči in ohranjati popolnega zdravja. Dobronamerni strokovnjaki nam nenehno govorijo, da je naše telo tako zapleteno, da lahko le oni določijo, kaj je zdravje ali katere so možnosti zdravljenja in njihove posledice. Zdi se, kot da se ne smete zanašati na svojo modrost, občutke, izkušnje in prepričanja. Sebi lahko zaupate samo, če vas pri tem usmerjajo strokovnjaki.

Kot terapevt za izboljšanje telesne drže sem se iz izkušenj naučil, da o svojem telesu veste več kot kateri koli strokovnjak z mano vred. Izziv zame, avtorja knjige, pa je ta, da vas z dokazi in zdravo pametjo spodbudim ne le, da verjamete lastni modrosti, temveč tudi – in to je še pomembneje – da ravnate v  kladu z njo. Upam, da bo knjiga dosegla ta cilj.

Če si boste zaupali in razumeli preproste, izjemne, uporabne sposobnosti svojega telesa, vam bo lastna preobrazba potrdila, da ima uravnovešen mišično-skeletni sistem dovolj energije in zmogljivosti za dobro življenje – brez bolečin.


»To je izjemna knjiga. Iz srca jo priporočam vsem, ki želijo krepko izboljšati svoje fizično zdravje.« Tony Robbins

»Brez bolečin temelji na zelo poglobljenem poznavanju človeške fiziologije. Pokaže, kako lahko prekinemo začarani krog bolečine in naravno pozdravimo eno najbolj perečih zdravstvenih težav danes.« Deepak Chopra

»Ideje, ki jih Pete Egoscue prinaša v svet neoperativne ortopedije, so premišljene, pronicljive, kanček kontroverzne, toda neizpodbitno koristne! Pri obravnavi svojih pacientov že leta uporabljam številne Petove vaje. Kupite to knjigo in jo preberite, prej ali slej vam bo prišla prav!« Scott V. Haig, dr. med., klinični docent ortopedske kirurgije, univerza Columbia


Pete Egoscue je anatom in fiziolog, ki je leta 1978 utemeljil Egoscuejevo metodo. Po vsem svetu uporabljajo njegove programe terapevtske vadbe za zdravljenje mišično-skeletnih bolečin, ki se pojavijo zaradi delovnih razmer, športnih poškodb, nesreč, staranja in drugih dejavnikov. Z njim se posvetujejo nekateri najbolj znani športniki, poslovneži in politiki. Številne klinike v Združenih državah Amerike in mednarodne ustanove uporabljajo Egoscuejevo metodo, ki vsako leto omogoči na tisoče ljudem, da zaživijo brez bolečin.

Dodatno

Brez bolečin 7Lastnosti

avtor

Pete Egoscue

format

14 , 0 x 22 , 0 cm

isbn

9789617129809

leto-izida

2022

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

314 strani

vezava

Mehka vezava