Kako biti zlomljen – Prednost razpadanja

Letošnje leto je bilo leto lomljenja, razpadanja. In to je v redu. Namenjeno nam je, da v nesreči razpademo. Toda iz teh razbitih kosov lahko zgradimo nekaj novega, nekaj modrejšega in boljšega kot tisto, kar je bilo prej. To imamo v sebi.

Kako biti zlomljen - Prednost razpadanja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kako biti zlomljen - Prednost razpadanja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kako biti zlomljen - Prednost razpadanja 6

Opis

Letošnje leto je bilo leto lomljenja, razpadanja. In to je v redu. Namenjeno nam je, da v nesreči razpademo. Toda iz teh razbitih kosov lahko zgradimo nekaj novega, nekaj modrejšega in boljšega kot tisto, kar je bilo prej. To imamo v sebi.

Odlomek

»Spomnite se, da to, da jokamo, še ne pomeni, da nam ni uspelo. Samo zato, ker čutimo bolečino, še ne pomeni, da je vse izgubljeno. Da so včasih te solze in bolečina lahko prav tisto, kar nas po nesreči vodi naprej močnejše. Želim, da se spomnite vsega, kar se je zgodilo, dobro in slabo. Želim, da se spomnite vsega, kar ste bili, šibki in močni. Želim, da razmišljate o sebi, o zgodbi svojega življenja, o glavnem junaku, ki pade in se spet dvigne. Želim, da veste, da lahko iz nesreče nastanejo čudeži. Želim, da se potegnete za druge, da dvignete tiste, ki so padli, da sebe in njih spomnite, da smo več kot samo mi sami, da pripadamo veliko večji mreži, da ima to, kar počnemo, posledice, ki presegajo nas, in da največja rast prihaja iz spoznanja, kako zelo smo pomembni za svet kot celoto. Želim, da se ne bojite, da vas je strah. Da se spomnite, da je strah primeren in normalen ter včasih celo koristen. Želim, da se spomnite, da ste se že kdaj bali. Vendar ste preživeli.«

Emma Kavanagh se je rodila leta 1978 v Walesu in trenutno z možem in dvema sinovoma živi v južnem Walesu. Izšolala se je za psihologinjo in po končanem študiju ustanovila lastno podjetje kot svetovalka za psihologijo, specializirano za človekovo delovanje v ekstremnih situacijah. Sedem let je zagotavljala usposabljanje in svetovanje za policijske enote ter osebje Nata in vojske po Združenem kraljestvu in Evropi. Za več informacij Emmi pišite na Twitter@EmmaLK.

Dodatno

Kako biti zlomljen - Prednost razpadanja 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 23,0 cm

isbn

9789612291563

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

159 strani

vezava

Mehka vezava