Kamena strela večja

Kamena strela je povezana z očmi, želodcem, črevesjem, hrbtenico, srcem, krvavitvami, delovanjem hipofize, levkemijo, psihičnimi težavami, nevtralizira sevanje. V povezavi z drugimi kamni povečuje zdravilni učinek. Spodbuja rast rastlin. Znamenja: Oven, Bik, Rak, Lev Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik. Dimenzije: cca 4×2 cm Cena: na kos Čiščenje kristala Kristal

Kamena strela večja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

9.50

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kamena strela večja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kamena strela večja 6

Opis

Kamena strela je povezana z očmi, želodcem, črevesjem, hrbtenico, srcem, krvavitvami, delovanjem hipofize, levkemijo, psihičnimi težavami, nevtralizira sevanje. V povezavi z drugimi kamni povečuje zdravilni učinek. Spodbuja rast rastlin.

Znamenja: Oven, Bik, Rak, Lev

Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik.
Dimenzije: cca 3×2 cm
Cena: na kos

Čiščenje kristala
Kristal moramo najprej očistiti. Preprosto ga damo za pol ure v tekočo bistro vodo, čez noč ga pustimo v kozarcu vode, bolj izkušeni pa se bodo čiščenja lotili z nihalom. Očiščeni kristal nato izpostavimo za eno uro sončnim žarkom ali pa ga čez noč prepustimo siju polne lune.

Opomba: Kristali in kamni so naravni materiali in kot taki se lahko med seboj razlikujejo po barvi, nijansi, odtenku…. Prav tako so neprevilnih oblik.

Dodatno

Kamena strela večja 7Lastnosti

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,