Komplet Prstanov Obilje, Mir in Upanje –

V kompletu so 3 prstani. Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti.

Komplet Prstanov Obilje, Mir in Upanje - 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

67.70

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Komplet Prstanov Obilje, Mir in Upanje - 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Komplet Prstanov Obilje, Mir in Upanje - 6

Opis

V kompletu so 3 prstani.

Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. Neravnovesje med temi ravnmi lahko povzroči depresijo, bolezni in pomanjkanje smisla. Ko so ravni uravnovešene, prinaša harmonija globoko notranje samo-spoznanje.

Lapis lazuli spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Razkriva notranjo resnico, spodbuja samozavedanje, omogoča samo-izražanje brez zadrževanja ali ogrožanja. Če zatrta jeza povzroča težave v grlu ali v komunikaciji, jih lapis lazuli sprosti. Ta kamen osebnosti prinaša kvalitete poštenosti, sočutja in pravičnosti.
Lapis lazuli je močen miselni ojačevalnik. Spodbuja višje sposobnosti uma, prinaša stvarnost in jasnost. Spodbuja ustvarjalnost skozi uglasitev na vir. Pomaga nam, da se soočimo z resnico, kjer koli smo jo že našli, in sprejmemo tisto, kar smo se naučili. Pomaga pri izražanju našega mnenja in harmonizira konflikte. Uči vrednosti aktivnega poslušanja.
Povezuje odnose v ljubezni in prijateljstvu.

Tigrovo oko – Je topel in sijoč, sintetizira frekvence Sonca in Zemlje, prinaša stabilnost in zavest, medtem ko integrira duhovno s fizičnimi področji. Uči ravnovesje med skrajnostmi, izenačevanje sveta dvojnosti – pravega in napačnega, dobrega in slabega ter zagotavlja razumevanje osnovne enotnosti za očitnim nasprotjem. Prinaša bolj praktično in sočutno razmišljanje o svoji izbiri in pomaga pri razmišljanju o Duhu skozi vsak korak. Povezanje s čarobnim tigrom, kraljem zveri v vzhodni mitologiji. Tigrovo oko je prikazalo pogum, celovitost in pravilno uporabo moči. To je odličen kamen, s katerim boste obnovili ravnovesje v svojem življenju. Izboljšuje občutek lastne vrednosti.

Tigrovo oko podpira potrebne spremembe v vseh vidikih življenja, krepi voljo in jasnost namere, da se manifestira na najvišji ravni. Navdihuje ustvarjalnost in izkorišča svoje talente in sposobnosti ter je odličen za spodbujanje bogastva in dobro presojo, potrebno za njegovo vzdrževanje.

Upanje se velikokrat v naši družbi šteje kot nepraktično in naivno. Vendar je Upanje nadvse naravno, saj je zakoreninjeno v naši bistveni naravi. Naša zavest je polje neskončnih možnosti, vir neomejene ustvarjalnosti. Ker upanje izvira iz tega kraja brezmejne energije in inteligence, potem je močna in resnična. Zato, ker izvira in živi v nas.

Prstan Upanja! je nastal kot (vzrok) posledica močne meditacije, ki me je peljala v globino, srž, kjer Vse, kar je, preprosto samo je. Naš Um, ki se upira naravnemu toku, nas želi prepričati, da smo česa nevredni in Upanje zavrže. Kamen Roževec (Rose quartz) očisti in odpre srce na vseh ravneh. Je najboljši zdravitelj na čustvenem področju. Njegova vibracija prinaša mir naravnost v srce. Prebuja zaupanje in harmonijo v odnosih ter brezpogojno ljubezen. Čisti in odpira srčno čakro.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Velikost: premer 12 mm
Ročno narejeno. 

Prstane prejmete v darilni škatlici.

Velikost posameznega prstana: premer 12 mm in se lahko prilagaja glede na obseg prsta. Osnova prstana je po dobaviteljevem opisu iz nerjavčega jekla, tako da voda ni problem. Kristal je na podlogo prilepljen. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo.

Dodatno

Komplet Prstanov Obilje, Mir in Upanje - 7Lastnosti

proizvajalec