Strah pred osamljenostjo

Osamljenost je eno od aktualnih, občutljivih in bolečih vprašanj človekove duše. Ni človeka, ki bi se lahko pohvalil, da ni nikoli na lastni koži doživel tega, včasih tako bolečega, včasih pa, prav nasprotno, globokega in toplega notranjega stanja. Če se vprašamo, zakaj in v kakšnih okoliščinah se človek počuti osamljenega,

Strah pred osamljenostjo 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 2.00€.Current price is: 1.90€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Strah pred osamljenostjo 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Strah pred osamljenostjo 3

Opis

Osamljenost je eno od aktualnih, občutljivih in bolečih vprašanj človekove duše. Ni človeka, ki bi se lahko pohvalil, da ni nikoli na lastni koži doživel tega, včasih tako bolečega, včasih pa, prav nasprotno, globokega in toplega notranjega stanja.

Če se vprašamo, zakaj in v kakšnih okoliščinah se človek počuti osamljenega, lahko ugotovimo, da na takšno vprašanje ni preprosto odgovoriti. Problem osamljenosti nekoliko spominja na velikansko ledeno goro. Njen zgornji del, ki ga lahko vsakdo vidi in razume, se ne zdi prav velik, vendar obstaja še drugi del, ki je pod vodo in je veliko večji in obsežnejši ter ostaja zunaj dosega naših oči ter razumljive, dostopne ali zlahka razložljive človeške logike.

Dodatno

Strah pred osamljenostjo 4Lastnosti

Teža 0.05 kg
avtor

leto-izida

2011

format

10,4 x 14,4 cm

st-strani

31 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619337103

proizvajalec