Umetnost življenja: Življenje po zakonih življenja

V knjigi UMETNOST ŽIVLJENJA Benjamin Creme izkušnjo življenja obravnava kot obliko umetnosti, kot sta slikarstvo in glasba. Da bi dosegli višjo raven izraznosti, moramo poznati določena temeljna načela in se jih držati. V umetnosti življenja uravnovešeno neškodljivost, ki vodi do osebne sreče, pravilnih človeških odnosov, vse človeštvo na evolucijskem potovanju

Umetnost življenja: Življenje po zakonih življenja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 14.90€.Current price is: 14.16€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Umetnost življenja: Življenje po zakonih življenja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Umetnost življenja: Življenje po zakonih življenja 3

Opis

V knjigi UMETNOST ŽIVLJENJA Benjamin Creme izkušnjo življenja obravnava kot obliko umetnosti, kot sta slikarstvo in glasba. Da bi dosegli višjo raven izraznosti, moramo poznati določena temeljna načela in se jih držati. V umetnosti življenja uravnovešeno neškodljivost, ki vodi do osebne sreče, pravilnih človeških odnosov, vse človeštvo na evolucijskem potovanju pa do prave poti, dosežemo z razumevanjem velikega zakona vzroka in posledice in z njim povezanega zakona ponovnega rojstva.

Drugi in tretji del knjige, ki nosita naslov PARI NASPROTIJ in ILUZIJA, izhajata iz predpostavke, da je človekov na videz neskončni boj, ki poteka znotraj njega in v njegovem zunanjem življenju, posledica njegovega edinstvenega položaja v evolucijski shemi – človek je stičišče materije in duha.

Človek se iz megle iluzije izvija in ta dva svoja vidika združuje v popolno celoto tako, da življenje živi vse bolj nenavezano in se sebe zaveda vse bolj objektivno.

Dodatno

Umetnost življenja: Življenje po zakonih življenja 4Lastnosti

Teža 0.27 kg
avtor
cas-trajanja
leto-izida

2008

format

13,5 x 21,0 cm

st-strani

187 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619272428

proizvajalec