Žad (Kitajski serpentin)

Žad (kitajski serpentin) je močan čistilni kamen, kar pomeni, da lahko začne delovati in pomaga organom, da se zdravijo pred toksini. Znano je, da pomaga ledvicam, mehurju, vranici. Pomaga pri čustvenih in mentalnih težavah, odpira tretjo in četrto čakro. Pomaga v boju proti okužbam, njegov hladilni dotik pomaga pri zniževanju vročine in se običajno uporablja za spodbujanje telesa, da se pozdravi.

Žad (Kitajski serpentin) 9

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

2.20

Ni na zalogi

Ni na zalogi

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Žad (Kitajski serpentin) 10 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Žad (Kitajski serpentin) 11

Opis

Žad (kitajski serpentin) je močan čistilni kamen, kar pomeni, da lahko začne delovati in pomaga organom, da se zdravijo pred toksini. Znano je, da pomaga ledvicam, mehurju, vranici. Pomaga pri čustvenih in mentalnih težavah, odpira tretjo in četrto čakro.

Pomaga v boju proti okužbam, njegov hladilni dotik pomaga pri zniževanju vročine in se običajno uporablja za spodbujanje telesa, da se pozdravi.

Žad pomaga pri čustvenem in duševnem počutju. Ta kamen odganja negativne miselne vzorce, vam daje pogum in modrost, da sprejmete sebe.

Vsebuje močne duhovne vibracije in je odličen za srčno čakro, zato povečuje naše zaupanje, ljubezen in sočutje. Srčna čakra nam pomaga imeti čudovita prijateljstva, skrbeti za ljubeče družinske vezi in se povezati z lastnim občutkom ljubezni do sebe.

Pomaga pri težavah z ledvicami, mehurjem, revmi, trebušnih težavah, porodnih težavah. Pri težavah z ledvicami je odličen eliksir. Čisti kri in krepi imunski sistem. Dober je za vid. Pomirja. Preprečuje slabosti.

Dimenzija: cca 2 cm
Cena: na kos

Dodatno

Žad (Kitajski serpentin) 12Lastnosti

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,

,

,