Zapestnica 7 čaker

Zapestnica 7 čaker – Kristali za ravnovesje v telesu in duhu. Kamena strela, korala, citrin, aventurin, roževec, tigrovo oko, ametist.

Zapestnica 7 čaker 7

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

12.50

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica 7 čaker 8 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica 7 čaker 9

Opis

Zapestnica 7 čaker – Kristali za ravnovesje v telesu in duhu

kamena strela, korala, citrin, aventurin, roževec, tigrovo oko, ametist

KAMENA STRELA
Je univerzalni zdravitelj, uporablja se za zdravljenje katerekoli oblike bolezni. Je vrhunski kristal z izjemno močno, hitro, učinkovito energijo. Pomaga nam preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive. Podarja nam mir, sprostitev in ravnovesje. Razkraja stres. Istočasno ščiti avro in odpravlja negativno energijo.

RDEČA KORALA
Rdeča korala zelo močno vpliva na korensko čakro (jo uravnava), iz katere izhaja naše zemeljsko življenje (finančna varnost in svoboda, dom,….). Je močan Kristal, ki so ga vedno povezovali z življenjsko vitalnostjo. Preplavlja nas z energijo, toploto in življenjsko močjo.

AMETIST
Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij-kristal ljubezni za našega duha. V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast, tudi agresivnost. Ima zelo močne zdravilne lastnosti. Je najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren, poleg tega čisti kožo in pospešuje rast las. Če ga postavite v spalnico, bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj. V kombinaciji z roževcem in s kameno strelo boste dosegli ravnovesje med srcem, umom in dušo. Kamena strela bo energijo obeh kristalov povečala.

CITRIN
Citrin nas usmerja pri finančnih in pravnih zadevah. Pokaže nam pot do boljše finančne situacije in jo pomaga zmanifestirati. Umirja stres in blaži stisko.

AVENTURIN
Aventurin umirja gladino čustev, vodi vas k milini duha in ravnovesja. Psihično podpira sprostitev, regeneracijo in okrevanje.
Duševno pomaga pri samoodločitvah, spodbuja k individualnosti ter pomaga iz sanjaštva.
Ima zelo globoko, intiutivno delovanje, ki vodi k očiščenju zavesti. Zdravi stare rane, ki tlačijo vašo dušo in srce.

ROŽEVEC

Energija ljubezni, obilje, veselje – Poleg tega, da dela čudeže, ko gre za duševno zdravljenje, se roževec ponaša tudi s čudovitimi zdravilnimi lastnostmi za telo. Rožni kremen lahko v skladu s temo zdravljenja srca pomaga preprečiti trombozo in srčne napade, izboljša cirkulacijski sistem in zagotovi, da so vaše srčne mišice čim bolj gladke in močne.

TIGROVO OKO
To je kamen proti bronhitisu, astmi, prehladom, krčem, želodčnim težavam, krepi zbranost in osebnost.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost univerzalna.

Dodatno

Zapestnica 7 čaker 10Lastnosti