Zapestnica 7 kristalov za 7 čaker na vrvici

Tigrovo oko je kamen pozitivne vibracije fizičnega telesa. Ugodno deluje na 3. čakro (solarni pleksus). Tigrovo oko nam daje moč

Zapestnica 7 kristalov za 7 čaker na vrvici 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

20.74

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica 7 kristalov za 7 čaker na vrvici 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica 7 kristalov za 7 čaker na vrvici 4

Opis

Kristali

Tigrovo oko je kamen pozitivne vibracije fizičnega telesa. Ugodno deluje na 3. čakro (solarni pleksus). Tigrovo oko nam daje moč, da prebrodimo čustvene pretrese v življenju. Spodbuja, dovajanja energije in krepitev vitalne moči, kar se manifestira, v čustveno ravnovesje v telesu. Je kristal samozavesti in vitalnosti.

Ametist je kristal spiritualnosti. Ametist je kristal mirnega razuma in notranjega miru. Pravijo, da spodbuja globljo modrost in dušni mir. Pomaga pri združitvi fizičnega in spiritualnega telesa. Odpira čakro tretjega očesa in s tem spodbuja našo intuicijo, inspiracijo in spremembe v življenju. Pomaga nam doseči dušne cilje. Ametist pomaga pri spuščanju preteklosti in nekoristnih vzorcev.

Kamena strela nas usmerja k izpolnjevanju našega poslanstva in nas osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Spodbuja našo dušo in ji pomaga pri razvoju oz. izpolnjevanju dušnega načrta. Potencira učinek ostalih kristalov. Ščiti pred sevanjem iz naprav.

Lapis lazuli je zelo močan kristal, ki nas ščiti pred negativno energijo, in negativnimi čustvi iz okolice, kot so energetski (čustveni ) napad, zlo, črna magija, fizična in psihična nesreča… Odpravlja depresije in strahove. Spodbuja pogum in samozavest. Pomaga pri javnem nastopanju. Odpravlja tremo.

Rdeči jaspis pomaga pri različnih boleznih jeter ter srca in ožilja. Spodbuja hormonsko ravnovesje v telesu. Ugodno deluje na prebavo in pomaga pri hujšanju. Ohranja vitalnost telesa in mu dovaja energijo. Umirja in blaži stres. Prizemljuje in harmonizira korensko čakro.

Žad pomaga pri zdravljenju telesa. Žad je talisman, ki prinaša srečo, spodbuja prijateljstva in zvestobo v razmerjih. Stabilizira čustvena stanja v telesu in prinaša olajšanje.

Aventurin umirja gladino čustev, vodi vas k milini duha in ravnovesja. Psihično podpira sprostitev, regeneracijo in okrevanje. Duševno pomaga pri samoodločitvah, spodbuja k individualnosti ter pomaga iz sanjaštva. Ima zelo globoko, intiutivno delovanje, ki vodi k očiščenju zavesti. Zdravi stare rane, ki tlačijo vašo dušo in srce.

Nastavljiva velikost. Večji kristali.

Dodatno

Zapestnica 7 kristalov za 7 čaker na vrvici 5Lastnosti