Zapestnica Rutil kremen zlat

Rutilni kremen je kamen, ki skrbi predvsem za celotno področje dihalnih organov. S tem krepi celoten dihalni sistem. Krmili tudi harmonična gibanja prepone za dihanje. Varuje bronhije in pljučne mehurčke pred alergičnimi reakcijami in ščiti pred težkim dihanjem, oslovskim kašljem in krči v bronhijih zaradi astmatičnih obolenj. Je močan kamen,

Zapestnica Rutil kremen zlat 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.08

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Rutil kremen zlat 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Rutil kremen zlat 3

Opis

Rutilni kremen je kamen, ki skrbi predvsem za celotno področje dihalnih organov. S tem krepi celoten dihalni sistem. Krmili tudi harmonična gibanja prepone za dihanje. Varuje bronhije in pljučne mehurčke pred alergičnimi reakcijami in ščiti pred težkim dihanjem, oslovskim kašljem in krči v bronhijih zaradi astmatičnih obolenj.
Je močan kamen, ki velja že več tisočletij za kamen resnice in zaščite. Ljudje, ki imajo rutil, hitreje najdejo pot k sebi, lažje dosežejo samouresničitev in dosežejo, da so soljudje bolj pošteni in iskreni. Pripomore k spiritualni rasti, dobremu počutju, harmoniji in življenjski moči. Imajo zaščitne učinke, svarijo pred zlimi močmi, lažmi in prevarami. Rutil nam kaže pravo pot kljub različnim drugim mnenjem in nam pomaga, da svoje cilje lažje uresničimo.

Kristali so na elastični vrvici.

Dodatno

Zapestnica Rutil kremen zlat 4Lastnosti

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,