Zapestnica Sorodna duša

Mavrični fluorit  uravnoveša našo avro in jo čisti ter ščiti naše fizično telo. Blokira negativno energijo in odpravlja stres. Ugodno deluje na čakre, še posebej na korensko in prizemljuje.

Zapestnica Sorodna duša 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.52

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Sorodna duša 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Sorodna duša 6

Opis

Mavrični flurit: Fluorit  uravnoveša našo avro in jo čisti ter ščiti naše fizično telo. Blokira negativno energijo in odpravlja stres. Ugodno deluje na čakre, še posebej na korensko in prizemljuje. Oddaja izredno močne duhovne vibracije ki, omogočajo hitrejši duhovni razvoj. Blokira kaos iz življenja in prinese red.

Roza opal: OPAL je kamen ljubezni. Spodbuja nežnost v vseh odnosih, medtem ko pomaga olajšati in zdraviti pretekle srčne težave. Ravno tako lahko olajša zdravljenje iz otroštva, in spodbuja dušno obnovitev iz preteklih travm.
Aktivira srčno čakro, in dovoljuje mirno osrediščenje in prizemljevanje. Reagira, pomaga prinesti mir in harmonijo v razmerja.
Je odličen kamen za napovedovanje, in krepi premaknjena stanja zavedanja, potrebna za povezavo s spiritualnimi vodniki. Ravno tako lahko pomaga posameznika pripeljati v hipnotično stanje, če je uporabljen med meditacijo.
Spodbuja kreativno potekanje in pomaga posamezniku, da se počuti inspiriran. Ponuja nežni opomnik, da je domišljija pripomoček za spiritualno rast in ne samo igračka. Ravno tako spodbuja pozitivno sanjanje in postavitev ciljev, in dovoljuje osvoboditev zavor, ki posameznika ustrahujejo, da bi se premaknil naprej.

Kristali so na elastični vrvici.

Dodatno

Zapestnica Sorodna duša 7Lastnosti