Ženske so nore, moški so neumni

Preprosta resnica o zapletenih razmerjih Moški svojo brezmejno in globoko neumnost do žensk izkazujejo že vse od tedaj, ko je prvi zatreskani jamski mož poskušal očarati svojo izbranko tako, da jo je porinil v blato. In ženske so, ko govorimo o moških – ne glede na to, kako inteligentne so

Ženske so nore, moški so neumni 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.90€.Current price is: 5.00€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ženske so nore, moški so neumni 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ženske so nore, moški so neumni 4

Opis

Preprosta resnica o zapletenih razmerjih

Moški svojo brezmejno in globoko neumnost do žensk izkazujejo že vse od tedaj, ko je prvi zatreskani jamski mož poskušal očarati svojo izbranko tako, da jo je porinil v blato. In ženske so, ko govorimo o moških – ne glede na to, kako inteligentne so –, popolnoma nore. Duhovit vodič Ženske so nore, moški so neumni razkriva, kako lahko vsako zvezo naredimo pametnejšo, prisebnejšo in srečnejšo.

Kaj je bilo prej, norost ali neumnost? To je vprašanje za milijon dolarjev, na katerega bi vsi radi odgovor. So ženske nore, ker so moški neumni? Ali so moški neumni, ker so ženske nore? Naš odgovor na to vprašanje nas predvidljivo in jasno razdeli po spolu, saj je, priznajmo, od odgovora veliko odvisno. Ženske trdijo, da so jih v norost skozi celotno življenje počasi in sistematično rinili neumni moški, moški pa trdijo, da je nemogoče, da bi se katerikoli moški obnašal pametno ob ženski, ki je čisto zmešana. Če bi lahko dokazali, kaj je bilo prej, bi ena stran za vse večne čase dobila pravico do kazanja s prstom.

Na osnovi tega preprostega a revolucionarnega vpogleda sta si pisca komedij in par tudi v resničnem življenju, Howard J. Morrisin Jenny Lee, skupaj izmislila vodnik po odnosih, ki je osvežujoče odkrit, strašansko zabaven in presenetljivo praktičen.

Na primeru njune lastne nore/neumne romance in sil, ki delujejo v takšnemu razmerju, sta se namenila pojasniti, zakaj ženske postavljajo vprašanja, na katera nikakor nočejo slišati odgovorov – in zakaj moški vztrajno odgovarjajo nanje.

  • O čem v resnici razmišljajo – ali, še bolj ključno, ne razmišljajo – moški?
  • Zakaj ženske na vse, še tako vsakdanje dogodke gledajo skozi prizmo čustev?
  • Zakaj so moški obupni v romantiki?
  • Zakaj se vsak pogovor z žensko na koncu vrti okrog tega, ali je debela ali ne?

 

S tem, ko knjiga Ženske so nore, moški so neumni moške uči, kako in zakaj se obnašajo neumno v bližini žensk, in ženskam prikazuje, kako je treba za vsesplošno dobro “nadzorovati norost”, parom pomaga doseči točko, kjer dajanje ne pomeni predaje, kjer potrebe niso nadležne in kjer spola lahko razbijeta škodljive vzorce in najdeta pot do ljubečega skupnega življenja, do konca svojih dni.

Dodatno

Ženske so nore, moški so neumni 5Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida 2011
format 14,0 x 22,0 cm
st-strani 223 strani
vezava Mehka vezava
isbn 9789616804288
proizvajalec
avtor ,