Amulet Energijski krog

Amulet je namenjen odpravljanju vzorcev in prepričanj, ki nam ne služijo in tako vplivajo na naše zdravje. Največkrat je to stres, občutek manjvrednosti in krivda, predvsem pa to, da delamo v življenju nekaj narobe. Da delamo proti sebi. Vsi občutki, ki nas spremljajo, se odražajo na našem telesu. Naj bodo

Amulet Energijski krog 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

31.11

Ni na zalogi

Ni na zalogi

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Energijski krog 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Energijski krog 6

Opis

Amulet je namenjen odpravljanju vzorcev in prepričanj, ki nam ne služijo in tako vplivajo na naše zdravje. Največkrat je to stres, občutek manjvrednosti in krivda, predvsem pa to, da delamo v življenju nekaj narobe. Da delamo proti sebi. Vsi občutki, ki nas spremljajo, se odražajo na našem telesu. Naj bodo to kožni izpuščajo, visok krvni pritisk, aritmije, glavoboli in hujše migrene, predvsem pa padec imunskega sistema, da smo precej bolj izpostavljeni bakterijskim okužbam in virusom.

Amulet Energijski krog je namenjen brisanju starih ran in vzorcev, ki nas pestijo, dvigovanju energijske ravni in odpira možnosti k bolj polnemu, zdravemu načinu življenja.

Zdravje je naše največje bogastvo. Zato sem se odločila, da ustvarim amulet in vanj vtisnem energijo, ki bo namenjena izključno dviganju ravni posameznikovega zdravja. Prvi in unikaten Energijski krog, narejen za ohranjanje in nadgrajevanje zdravja. Amulet Energijski krog je večji, kot običajno (5,5cm), da v sebi zadrži kar se da veliko energije.

Velikost kroga: 5,5 cm
Amulet je BREZ verižice.

Obeska ne izpostavljajte vodi!

Dodatno

Amulet Energijski krog 7Lastnosti

proizvajalec