Zapestnica za ravnovesje v telesu – 7 kristalov za 7 čaker

Sedem kristalov za sedem čaker (energetskih centrov v telesu), za ravnovesje v telesu. V telesu, ki je v ravnovesju ni prostora za bolezen, strahove ipd. LAPIS LAZULI: Pomaga pri alergijah, vnetjih, krčih, bolečih menstruacijah, pri vročini, glavobolu, visokem pritisku, pomirja celo pri pikih in vbodih insektov. Najbolj je učinkovit pri zdravljenju

Zapestnica za ravnovesje v telesu - 7 kristalov za 7 čaker 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 14.64€.Current price is: 12.79€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica za ravnovesje v telesu - 7 kristalov za 7 čaker 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica za ravnovesje v telesu - 7 kristalov za 7 čaker 3

Opis

Sedem kristalov za sedem čaker (energetskih centrov v telesu), za ravnovesje v telesu. V telesu, ki je v ravnovesju ni prostora za bolezen, strahove ipd.

LAPIS LAZULI: Pomaga pri alergijah, vnetjih, krčih, bolečih menstruacijah, pri vročini, glavobolu, visokem pritisku, pomirja celo pri pikih in vbodih insektov. Najbolj je učinkovit pri zdravljenju bolezni grla in pljuč. Zelo močno namreč deluje na grleno čakro. Preprečuje razvade in odvisnosti, izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost.

AMETIST je kristal spiritualnosti. Ametist je kristal mirnega razuma in notranjega miru.
Pravijo, da spodbuja globljo modrost in dušni mir. Pomaga pri združitvi fizičnega in spiritualnega telesa. Odpira čakro tretjega očesa in s tem spodbuja našo intuicijo, inspiracijo in spremembe v življenju.
Pomaga nam doseči dušne cilje. Ametist pomaga pri spuščanju preteklosti in nekoristnih vzorcev.

RDEČA KORALA: Uravnoteža energije. Ugodno deluje na splošno telesno počutje, pomaga pri kožnih boleznih, artritisu in anemičnosti. V nekaterih delih sveta verjamejo, da nas obvaruje pred slabimi mislimi drugih. Njen eliksir ponekod pijejo za zmanjšanje epileptičnih napadov.

AHAT: Pomaga pri glavobolu, obolenjih oči in kože ter vrtoglavici. Ugodno deluje pri opeklinah in bolečinah v križu. Krepi mehur in črevesje ter nas očisti strupov. Pomaga pri depresiji, spodbuja iniciativo in pogum, vliva samozavest. Ohranja vitalnost, zdravje in mladosten videz ter skrbi za dolgo življenje. Velja, da med nosečnostjo ščiti bodočo mater in otroka.

ŽAD: Pomaga pri zdravljenju telesa še posebaj pri zdravljenju diabetesa, visokega krvnega tlaka, bolezni srca in ožilja ter ledvičnih obolenjih. Odpravlja trebušne krče. Stabilizira čustvena stanja ter prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo, zato ga ponekod uporabljajo tudi kot talisman.

KAMENA STRELA: To je kamen z izredno močjo in energijo. Spodbuja vse, kar čutimo. Oddaja ogromno pozitivne energije, zato je primeren kamen za meditacijo. Poleg tega odpira globljo zavest ter spodbuja razvoj mističnih in duhovnih sposobnosti. Uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade. Umirja živčni sistem, pomaga pri telesni in duševni izčrpanosti, usmerja in spodbuja k delovanju.

JASPIS: Pomaga pri obolenjih jeter, srca in ožilja ter pri diabetesu. Uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost, ugodno deluje na prebavo in ledvica. Pomirja čustvene pretrese, daje nam energijo in moč ter pomaga pri ozemljitvi.

PREMER zapestnice: cca 7,5 do 7,9 cm (na elastični vrvici)

Dodatno

Zapestnica za ravnovesje v telesu - 7 kristalov za 7 čaker 4Lastnosti

proizvajalec