Bachovo cvetno zdravljenje

V začetku 20. stoletja je dr. Edward Bach, angleški podeželski zdravnik, razvil nov način zdravljenja, ki ga je poimenoval cvetna terapija. Ustvaril je 38 pripravkov, ki temeljijo izključno na izvlečkih zdavilnih rastlin in bistre studenčnice. Sčasoma se je zdravljenje s temi povsem naravnimi zdravili razširilo po vsem svetu in je

Bachovo cvetno zdravljenje 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 11.90€.Current price is: 11.30€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Bachovo cvetno zdravljenje 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Bachovo cvetno zdravljenje 4

Opis

V začetku 20. stoletja je dr. Edward Bach, angleški podeželski zdravnik, razvil nov način zdravljenja, ki ga je poimenoval cvetna terapija. Ustvaril je 38 pripravkov, ki temeljijo izključno na izvlečkih zdavilnih rastlin in bistre studenčnice. Sčasoma se je zdravljenje s temi povsem naravnimi zdravili razširilo po vsem svetu in je danes eden od najbolj priljubljenih načinov komplementarnega zdravljenja.

BACHOVA CVETNA ZDRAVILA so namenjena ZDRAVLJENJU DUŠE:
brez neprijetnih stranskih učinkov zdravijo vse duševne stiske vsakdanjega življenja, stres, starostna degenerativna obolenja npr.Alzheimerjevo in Parkinsonovo bolezen. Dr. Gorazd Gavez že leta uspešno zdravi z Bachovimi zdravili in je z njimi pomagal že na tisoče ljudem. Zdaj Bachovo cvetno zdravljenje predstavlja slovenskemu bralcu in ga skuša spodbuditi, da bo segel po teh blagih, a izjemno učinkovitih pripravkih.

Dodatno

Bachovo cvetno zdravljenje 5Lastnosti

Teža 0.18 kg
leto-izida

2008

format

14,8 x 20,8 cm

st-strani

83 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612590147