Skrite moči v človeku

Knjiga Skrite moči v človeku daje podroben vpogled v način delovanja energijskih središč, ki se nahajajo v nas, ter skritih moči, ki določajo našo usodo. Pouči nas, naj teh moči ne iščemo izven sebe, temveč da jih najdemo znotraj nas samih. Na našem potovanju k lastni Biti nas avtor vodi

Skrite moči v človeku 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

37.00

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Skrite moči v človeku 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Skrite moči v človeku 3

Opis

Knjiga Skrite moči v človeku daje podroben vpogled v način delovanja energijskih središč, ki se nahajajo v nas, ter skritih moči, ki določajo našo usodo. Pouči nas, naj teh moči ne iščemo izven sebe, temveč da jih najdemo znotraj nas samih.

Na našem potovanju k lastni Biti nas avtor vodi postopoma. Seznani nas z osmimi glavnimi čakrami in njihovimi funkcijami ter nam v roke poda orodje, s katerim lahko dosežemo svoj najpomembnejši cilj: zdržitev z našo resnično bitjo.

Posebnost pričujoče knjige o čakrah je, da je v njej opisana tudi manj znana bindu čakra, ki je ena najskrivnostnejših in najbolj nenavadnih energijskih središč v človeku. Prav danes veliko ljudi sanja o “vrelcu večne mladosti”.

Ta izvir mladosti, vitalnosti in zdravja se nahaja v bindu čakri, s pomočjo posebnih vaj pa ga lahko vzpodbudimo, da začne teči.

Dodatno

Skrite moči v človeku 4Lastnosti

Teža 0.93 kg
avtor

leto-izida

2009

format

17,0 x 24,0 cm

st-strani

272 strani

vezava

Trda vezava

isbn

961-238-623-4

proizvajalec