Biti človek – zdaj

Sestri tesno povezani, obe aktivno na duhovni poti, obe s sposobnostjo prevajati duhovni svet v besede… in nato ena od njiju umre.

Biti človek - zdaj 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 15.00€.Current price is: 14.25€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Biti človek - zdaj 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Biti človek - zdaj 6

Opis

Sestri tesno povezani, obe aktivno na duhovni poti, obe s sposobnostjo prevajati duhovni svet v besede… in nato ena od njiju umre.

Deset let kasneje pride do ponovne povezave med njima in tako dobimo povsem nove vpoglede v človeško bit – neposredno, podrobno, neverjetno živo in povsem aktualno, celo do globoko segajočih posledic cepljenja proti koroni za dušo. Vse to  nam odpre vrata v nepoznane prostore življenja in povabljeni smo vstopiti.


Novi vpogledi v življenje po življenju nam pokažejo,  v kakšno pomoč nam je, če končno vključimo ta del dušne poti v našo sliko življenja.

S to knjigo doživimo globoko obogatitev bivanja tukaj in zdaj.


Ana Pogačnik (1973, Šempas). Najprej je  svoje življenje posvetila klavirju, nato pa diplomirala iz arheologije.

Od  leta 1990 sprejema sporočila iz različnih duhovnih virov. Sedem let  je  tesno sodelovala s svojim očetom Markom Pogačnikom, tako da je  za njegove projekte zdravljenja Zemlje in litopunkture sprejemala angelska sporočila.Od leta 1999 na svojih seminarjih posreduje pridobljeno znanje o nevidnih dimenzijah pokrajin in njihovem odsevu v nas ljudeh. Ko je  živela v tujini, je  kot okvir za to ustanovila “Schule Wieder Sehen” (prevod: Šola ponovnega videnja). Zdaj ko živi z družino v Sloveniji, jo je preimenovala v “Modra Zemlja”.

Dodatno

Biti človek - zdaj 7Lastnosti

avtor
format 16,5 x 21,5 cm
isbn 9789619534212
leto-izida 2021
st-strani 112 strani
vezava Trda vezava