Kako do več energije – Zmanjšajte izgube

77 nasvetov in receptov Sanja Lončar v sodelovanju s Sandro Klemenc in Igorjem Šajnom Nekatere tatove je preprosto prepoznati, mnogi pa so danes brez oblike, vonja in okusa. Nevidni »krvosesi« so v obliki elektromagnetnega smoga, biotoksinov, »varnih« količin pesticidov, biocidov, naših misli … Vsak vzame svoj davek, mi pa smo

Kako do več energije - Zmanjšajte izgube 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.80

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kako do več energije - Zmanjšajte izgube 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kako do več energije - Zmanjšajte izgube 6

Opis

77 nasvetov in receptov

Sanja Lončar v sodelovanju s Sandro Klemenc in Igorjem Šajnom

Nekatere tatove je preprosto prepoznati, mnogi pa so danes brez oblike, vonja in okusa. Nevidni »krvosesi« so v obliki elektromagnetnega smoga, biotoksinov, »varnih« količin pesticidov, biocidov, naših misli … Vsak vzame svoj davek, mi pa smo na koncu dneva v »energijskem stečaju«.

Bi se mu lahko izognili? Bi lahko sami napolnili svoje baterije in konec dneva dočakali še vedno z občutkom »komaj čakam, da naredim še nekaj«?

Za vas nimamo »čarobnega napitka«, imamo pa 77 čarobnih kapljic v obliki dobrih nasvetov in receptov, ki vam bodo zagotovo pomagali ohraniti več energije.

Da bi ugotovili, kako lahko z majhnimi koraki daleč pridete, vam ni treba udejanjiti vseh 77 izboljšav. Dovolj bo, da začnete na primer s 7 ukrepi, v katerih boste zaznali največ priložnosti zase.

Verjemite, da preverjeno deluje! Le premaknite se, preberite, udejanjite in zadihajte s polnimi pljuči. Imeti skoraj polne baterije tudi na koncu napornega dne ni čudež – to je naravno stanje, do katerega imate vso pravico.

Dodatno

Kako do več energije - Zmanjšajte izgube 7Lastnosti

avtor
format 19,0 x 24,5 cm
isbn 9789619466414
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 200 strani
vezava Mehka vezava