Kako je EFT spremenil moje življenje

… in lahko tudi vaše V knjigi Kako je EFT spremenil moje življenje je zbranih veliko različnih zgodb. Pristopi, ki so opisani v njih, so zelo različni, saj si tudi stiske med seboj niso nujno enake. Ljudje, ki so jih pisali, so običajni ljudje, ki nimajo posebnega pisateljskega daru, pač

Kako je EFT spremenil moje življenje 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 14.95€.Current price is: 14.20€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kako je EFT spremenil moje življenje 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kako je EFT spremenil moje življenje 3

Opis

… in lahko tudi vaše

V knjigi Kako je EFT spremenil moje življenje je zbranih veliko različnih zgodb. Pristopi, ki so opisani v njih, so zelo različni, saj si tudi stiske med seboj niso nujno enake.

Ljudje, ki so jih pisali, so običajni ljudje, ki nimajo posebnega pisateljskega daru, pač pa željo deliti svojo osebno resnično izkušnjo kot navdih in podporo še komu.

Res je, da smo si ljudje med seboj različni, hkrati smo si pa na nek način tudi zelo zelo podobni. Ko nam je težko, nam razum s svojo ”ponudbo” tolažb (kaj ti pa sploh manjka – lahko bi bilo še huje – lahko bi že vedela – morala bi se vendar lotiti prej – zakaj ne poslušaš pametnejših – saj se itak nič ne da – saj sem itak vedela, kaj bo – zberi se in pojdi naprej – …) pomaga bore malo ali nič, včasih nam stisko celo še poveča. Zgolj z razumom si v veliki čustveni stiski ne moremo kaj dosti pomagati. Takrat nekaterim s pridom pomaga tapkanje.

O UREDNICI:

Pika Rajnar je akreditirana predavateljica (in izvajalka) metode EFT pri mednarodni organizaciji AAMET (www.aamet.org). S svojim nežnim in sočutnim, včasih pa celo zelo zabavnim pristopom neumorno širi svoje navdušenje nad tapkanjem. Njen namen je predvsem motivirati ljudi za spremembo, za spoznanje, da je bolj zadovoljno življenje v resnici možno, ne samo možno, dobesedno na ‘’dosegu roke’’, EFT pa učinkovito in preprosto orodje, s katerim si lahko pomaga vsak. Nova knjiga EFT zgodb je uvrščena v zbirko Knjiga kot zdravilo, saj ljudje na taki poti potrebujemo poleg svoje želje tudi zgled in resnično izkušnjo drugih.

Dodatno

Kako je EFT spremenil moje življenje 4Lastnosti

avtor

cas-trajanja
proizvajalec
isbn

9789619411698

leto-izida

2017

format

12,5 x 20,4 cm

vezava

Mehka vezava

st-strani

184 strani