Kvantni kreator

Knjiga Kvantni kreator predstavlja odskočno točko za kvantni skok, ki bralcu omogoči, da začne mojstrsko ukrivljati prostor in čas ter v materialno realnost vnašati oprijemljive želene okoliščine, ki mu prinesejo globok občutek zadoščenja in osebnega uspeha.

Kvantni kreator 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.00

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kvantni kreator 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kvantni kreator 6

Opis

Kvantni kreator brutalno prekinja obstoječe vzorce razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Prinaša priložnost za naravno nadgradnjo sebe in želeno samouresničitev.


Zagotovo pri vsakomur od nas na kakšnem področju utripa opozorilna lučka, ki nam sporoča, da moramo nekaj spremeniti, če želimo povečati svoje potenciale in obogatiti svoje življenje. Vsi imamo določena negativna prepričanja, ki nas omejujejo. Ali nas mučijo boleče čustvene travme, ki jih želimo enkrat za vselej pretvoriti v svojo moč. Morda smo odvisni od določenih čustvenih stanj, ki nas izčrpavajo.

Ali pa se pretirano zatekamo v intelekt, kar nas blokira pri delovanju.

Knjiga je tako v prvi vrsti eksperiment posameznika na samem sebi, da bi presegel in obvladal svoj um, postal sam njegov lastnik, tako da bi ga lahko obrnil iz sebi škodljivega v svojega zaveznika, avtoriteto, mentorja, trenerja, motivatorja. Kajti šele ko obvladamo sebe, lahko uspešno vplivamo na druge in spreminjamo svet na bolje.


Ob lansiranju umetne intelligence je smiselno in na mestu, da se vsak slehernik poduči o najnovejših ugotovitvah na področju zavesti in možganov ter jih najprej sam v organskem smislu implementira za izboljšanje svojega človeškega življenja.


Avtorica knjige Anja Horvat Jeromel je v vlogi promotorke sodobne kvantne znanosti želela širši javnost predstaviti in ji tako pomagati razumeti, da imamo danes znanstvene dokaze, ki po uredno sprejeti znanstveni metodi potrjujejo, da je naš svet več kot le skupek atomov in molekul. Tu je še duhovna dimenzija, ki potrjuje in pojasnjuje temeljne ugotovitve, ki so hkrati skupne vsem religijam in so bile dognane že tisočletja pred našim bivanjem na planetu.


Te tisočletja varovane skrivnosti zdaj prihajajo v splošno zavest vse širše javnosti, saj je pot do njih pripeljala tudi najnaprednejše znanstvenike na planetu, ki raziskujejo kvantno fiziko, epigenetiko, nevroznanost… A kdor je raziskoval starodavna religiozna znanja in pozna najnovejša znanstvena odkritja, lahko ugotovi, da se prekrivajo in govorijo o istih stvareh. Kar pomeni, da so vsa ta novo odkrita znanstvena dejstva poznali (in tudi v praksi uporabljali) že naši davni predniki.

Zdaj smo na prelomu, ko bodo ta znanja pohitrila svojo pot med ljudi preko proaktivnih, srčnih, vizionarskih mislecev. Zato smo lahko prepričani, da bo to eno od področij, ki bo deležno vse več pozornosti. Saj v tem trenutku živimo v dobi možganov. Poleg tega kot človeštvo že razvijamo tudi umetno intelligenco, zato je smiselno in na mestu, da se vsak slehernik poduči o najnovejših ugotovitvah na področju zavesti in možganov ter jih najprej sam v organskem smislu implementira za izboljšanje svojega človeškega življenja.


Anja Horvat Jeromel je diplomirala in magistrirala iz propagande. Kot svetovalka za odnose z javnostmi in marketing za svoje naročnike oblikuje različne percepcije ciljnih skupin. Pred tem pa je bila vrsto let tudi vodja odnosov z javnostmi v mednarodni banki in uspešnem IT podjetju, kjer se je skrbela za komunikacijo z mediji in vodenje najrazličnejših marketinških projektov.

Že več kot 20 let prek številnih člankov, predavanj, konferenc in dogodkov izobražuje javnost na temo percepcije, zavesti, komunikacije, propagande, zdravega življenja, informacijske tehnologije. Nekaj let je delovala tudi v vlogi novinarke ali urednice pri različnih osrednjih slovenskih časopisih in revijah, kot so Delo, Finance, Marketing magazin, Delničar, Slovenske novice. Danes je tudi urednica in novinarka spletnega portala Ekologičen.

Dodatno

Kvantni kreator 7Lastnosti

avtor

format

23,0 x 16,0 cm

isbn

9789619544402

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

344 strani

vezava

Mehka vezava