Lovilec sanj roza – zelen

V pajkovo mrežo se je ujelo vse kar je bilo slabega in obdržalo tudi vse kar je prišlo v kontakt z mrežo, le lepe sanje in vizije so prišle skozi luknjo v sredini. Indijanci verjamejo, da so sanje sporočila duhov iz onstranstva. Nekateri verjamejo, da lovilci sanj privlačijo sanje v svoje mreže, dobri duhovi najdejo pot

Lovilec sanj roza - zelen 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

23.50

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Lovilec sanj roza - zelen 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Lovilec sanj roza - zelen 5

Opis

V pajkovo mrežo se je ujelo vse kar je bilo slabega in obdržalo tudi vse kar je prišlo v kontakt z mrežo, le lepe sanje in vizije so prišle skozi luknjo v sredini.

Indijanci verjamejo, da so sanje sporočila duhov iz onstranstva. Nekateri verjamejo, da lovilci sanj privlačijo sanje v svoje mreže, dobri duhovi najdejo pot skozi luknjo ter lebdijo med posvečenimi peresi nad spečimi ljudmi, slabi duhovi pa se ujamejo v mreže in se stopijo v jutranjem soncu. Spet drugi verjamejo, da cele noči lovi sanje, dobre in slabe in jih shrani, da se jih zjutraj spomnimo.

Lovilec sanj je narejen iz kovinskega obročka, prevlečen z barvnimi trakovi. Mreža je spletena s povoščenimi vrvicami (1mm). Dodatki: perle, perje in razne bunkice.

Premer: 12 cm

Dodatno

Lovilec sanj roza - zelen 6Lastnosti

proizvajalec