Med nebom in zemljo: Čudežno preživela udar strele

Avtorica knjige, Vera Vardjan si je 23. maj 2012 zapisala v koledar kot dan, ko se je drugič rodila. Pot v Nerajske luge v krajinskem parku Lahinja, ki jo je pred tem premerila že neštetokrat, se je takrat zanjo skoraj končala tragično. In to prav v krajinskem parku, kjer je

Med nebom in zemljo: Čudežno preživela udar strele 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.90€.Current price is: 17.00€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Med nebom in zemljo: Čudežno preživela udar strele 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Med nebom in zemljo: Čudežno preživela udar strele 3

Opis

Avtorica knjige, Vera Vardjan si je 23. maj 2012 zapisala v koledar kot dan, ko se je drugič rodila. Pot v Nerajske luge v krajinskem parku Lahinja, ki jo je pred tem premerila že neštetokrat, se je takrat zanjo skoraj končala tragično. In to prav v krajinskem parku, kjer je vedno našla duševni mir in si v njem mnogokrat napolnila baterije. „Prestregla“ je namreč strelo, ki se je z neba usmerila proti zemlji. A je preživela. Čudež, sreča?

V domači vasi Veliki Nerajec oživila izročilo prednikov, pregnetla veliko gline da je ljudem podarila beli vrč z rdečim sončnim kolesom, ohranila belokranjski his na svoji domačiji, ljudem vrnila gudalo ali lončeni bas, s katerimi je belokranjski Jazo razveseljeval srca. Z izjemno energijo, z neverjetno vero, je premikala gore in sovaščane popeljala do evropske nagrade za razvoj podeželja in obnovo vasi.

Dodatno

Med nebom in zemljo: Čudežno preživela udar strele 4Lastnosti

Teža 0.27 kg
avtor

leto-izida

2013

format

12,5 x 20,5 cm

st-strani

87 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612767174