Merkaba za zaščito

“Merkaba je svetlobni vrtinec, ki obdaja sistem fizično telo – avrično polje in omogoča transferiranje »nesmrtne biti« v sistem avrično polje – fizično telo, hkrati pa povezavo z energijo Zemlje. Verjetno najstarejši proces opisa inkarnacije svetlobnega telesa v dušo in fizično telo izhaja iz Starega Egipta, v povezavi z izrazom MerKaBa.

Merkaba za zaščito 6

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 18.00€.Current price is: 14.00€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Merkaba za zaščito 7 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Merkaba za zaščito 8

Opis

“Merkaba je svetlobni vrtinec, ki obdaja sistem fizično telo – avrično polje in omogoča transferiranje »nesmrtne biti« v sistem avrično polje – fizično telo, hkrati pa povezavo z energijo Zemlje.

Verjetno najstarejši proces opisa inkarnacije svetlobnega telesa v dušo in fizično telo izhaja iz Starega Egipta, v povezavi z izrazom MerKaBa. MerKaBo so opisovali predvsem kot  »vozilo«, s pomočjo katerega se lahko dvigamo v višje in spuščamo v nižje dimenzije, fizično pa naj bi šlo za dva vorteksa energije, usmerjena v nasprotno smer.”

Povzeto iz knjige Integrirana osebnost, Tadej Pretner

Merkabo simbol iz kamene strele uporabljamo za zaščito in zdravljenje

Kamena strela je povezana z očmi, želodcem, črevesjem, hrbtenico, srcem, krvavitvami, delovanjem hipofize, levkemijo, psihičnimi težavami, nevtralizira sevanje. V povezavi z drugimi kamni povečuje zdravilni učinek. Spodbuja rast rastlin.

Cen: na kos
Kristal: kamena strela
Velikost: cca 1,5 x 1,5 cm

Dodatno

Merkaba za zaščito 9Lastnosti