Moj močni um

Ali želite svojega otroka naučiti več o samozavesti, vzdržljivosti in pozitivnem mišljenju? S to knjigo bo vaš otrok spoznal koncept moči uma in tehnike, s pomočjo katerih bo razvil še večjo mentalno moč.  Zgodba o razvijanju notranje moči. Namen knjige je, da otroke in starše spozna s konceptom moči uma in odprtega pozitivnega pogovora o težavah. Kaja svoje težave rešuje s pozitivnim odnosom in bo otrokom, starim od pet do osem let, pomagala, da to počnejo tudi sami.
Moj močni um 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 16.90€.Current price is: 16.50€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Moj močni um 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Moj močni um 6

Opis

Ali želite svojega otroka naučiti več o samozavesti, vzdržljivosti in pozitivnem mišljenju? S to knjigo bo vaš otrok spoznal koncept moči uma in tehnike, s pomočjo katerih bo razvil še večjo mentalno moč. 


Prepričani smo lahko, da se bodo naši otroci v življenju spopadali z izzivi in stresom. Mentalna moč je osebna lastnost, ki jo lahko razvijejo ali izboljšajo. Primeri v tej knjigi otroke učijo, kako lahko majhne spremembe in pozitivno mišljenje prispevajo k boljšemu razpletu dogodkov.

Raziskave kažejo, da mentalno močni otroci dosegajo do petindvajset odstotkov boljše rezultate pri testih. Bolje spijo, v šoli več sodelujejo in imajo višje cilje. Obenem lažje napredujejo v višje razrede, manj pogosto so žrtve nasilja med vrstniki in manj pogosto razvijejo nesocialno vedenje.


V knjigi je opisana zgodba Kaje, športne in vesele deklice, ki svoj um uporablja, da vsakodnevne izzive rešuje s pozitivno naravnanostjo.  


Kaja se znajde v različnih situacijah, v katerih se bo tudi vaš otrok. Med njimi so jutranja priprava na dan, telovadba, predstavitev pred celotnim razredom in igranje košarke.


Kaja v svojem življenju uporablja različne tehnike, kot so postavitev cilja, pozitivno mišljenje, sprejetje poraza kot priložnosti za učenje, vizualizacija problema, dihalne vaje in občutenje hvaležnosti.   


Ti nasveti, ki otroku pomagajo zgraditi močan um, so predstavljeni na praktičen način skozi lahkotno in zabavno zgodbo.


Namen knjige je, da otroke in starše spozna s konceptom moči uma in odprtega pozitivnega pogovora o težavah. Kaja svoje težave rešuje s pozitivnim odnosom in bo otrokom, starim od pet do osem let, pomagala, da to počnejo tudi sami.   


»Obvezno branje za vsakega otroka. Knjiga jih nauči, kako biti psihološko močan in odporen v stresnih situacijah. To knjigo lahko otroci berejo sami, berejo jim jo lahko starši ali pa učitelji, ki tako spodbudijo razredno razpravo. Močno priporočam!«

– Dr. James Peterson, ustanovitelj organizacije Stress Master International

»Ta očarljiva zgodba je polna praktičnih nasvetov, ki bodo otrokom (in vsem nam) pomagali zgraditi močan um.«
– weareteachers.com


NIELS VAN HOVE

Je avstralski učitelj in ustanovitelj spletnega programa mentaltoughness.online. Njegova prva knjiga My strong mind temelji na resničnih primerih iz življenja njegovih dveh hčerk. Niels otroške knjige piše z namenom, da ustvari pozitivne spremembe, spodbuja pogovore in otrokom pomaga, da se več naučijo o samozavesti, odpornosti in pozitivnem odnosu do življenja.

Dodatno

Moj močni um 7Lastnosti

avtor

Niels van Hove

format

21 , 0 x 21 , 0 cm

isbn

9789617090789

leto-izida

2020

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

32 strani

vezava

Mehka vezava