Nasveti in izkušnje iz prve roke – 2.del

Pred vami je druga knjiga iz serije Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 340 straneh ponuja obilico zanimivih naravnih receptov. Receptov, za katere sestavine lahko naberemo na domačem vrtu ali bližnjem travniku.  Zapisani so po ljudskem izročilu, zato

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 23.00€.Current price is: 21.85€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del 5

Opis

Pred vami je druga knjiga iz serije Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 340 straneh ponuja obilico zanimivih naravnih receptov. Receptov, za katere sestavine lahko naberemo na domačem vrtu ali bližnjem travniku. 

Zapisani so po ljudskem izročilu, zato seveda niso farmakološko preizkušeni, z njihovo pomočjo pa si lahko pripravite zdravo kremo ali pa različne pripravke za blaženje bolečin in izboljšanje naravne odpornosti.

Pomagajmo si sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije. Poiščimo si primerno športno aktivnost zunaj telovadnic, v naravi, ki nas bo okrepila. Uživajmo zdravilne sadove narave. Najboljše stvari v življenju so zastonj – izrabimo jih! 

Narava je pri zdravljenju vseh vrst bolezni neizčrpna. Lahko pozdravi tako na novo odkrite bolezni kot bolezni, ki jih še odkrivamo. Zato torej raziskujmo naravo, zbirajmo nove recepte, jih preizkušajmo in skupaj z nasveti dopolnimo v knjigo receptov, prav tako, kot je zdaj pred vami.

Dodatno

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del 6Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida

2015

format

15,0 x 20,0 cm

st-strani

340 strani

vezava

Špiralna vez

isbn

9789616487917

avtor