Nihalo Kamena strela

Nihalo Kamena strela je vsestransko uporabno, lahko ga uporabljamo za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, diagnosticiranje, itd. Radiestezijsko nihalo iz kamene strele nam služi kot dober pripomoček za raziskovanje neznanega in s katerim lahko dobimo odgovore na različna vprašanja, npr. škodljiva sevanja v prostoru, o svojih ali

Nihalo Kamena strela 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.00€.Current price is: 16.90€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nihalo Kamena strela 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nihalo Kamena strela 5

Opis

Nihalo Kamena strela je vsestransko uporabno, lahko ga uporabljamo za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, diagnosticiranje, itd.

Radiestezijsko nihalo iz kamene strele nam služi kot dober pripomoček za raziskovanje neznanega in s katerim lahko dobimo odgovore na različna vprašanja, npr. škodljiva sevanja v prostoru, o svojih ali tujih boleznih,…

Nihalo deluje tako, da nam s smerjo nihanja da odgovore na vnaprej zastavljena vprašanja.

Za dobivanje pravilnih informacij moramo našo zavest odstraniti, dobro je, da smo v alfa stanju – globoka sproščenost. Tako se edino lahko izognemo našim osebnim predsodkom, željam, avto sugestijami itd… Z nihalom lahko stvari, kristale, pijačo, hrano, prostor očistimo škodljivih energij in jih tudi harmoniziramo. Z njim pa lahko preverimo tudi delovanje čaker.
Nihalo nam lahko zelo veliko pripomore pri delu z energijami, samozdravljenju in pomoči drugim.

Kamena strela je kristal aktivacije. Pomaga nas osvoboditi negativnih čustev in pomaga pri strahovih, da jih presežemo. Omogoča intuitivni vpogled.

Velikost kristala: cca 3,5 cm

Dodatno

Nihalo Kamena strela 6Lastnosti

Teža 0.04 kg
Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,