Sto prašičkov poje, Orakeljski karate

Karte Orakeljski karate nam dajejo slutiti, kaj se skriva na drugi strani mostu. Življenje nas je peljalo skozi več šivankinih ušes in še več jih je pred nami. Vsakič pa je z nas odpadlo nekaj nepotrebnega. Orakeljski karate Sto prašičkov poje se uporablja v trenutkih negotovosti. Preden se posvetuješ z

Sto prašičkov poje, Orakeljski karate 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.00€.Current price is: 19.00€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sto prašičkov poje, Orakeljski karate 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sto prašičkov poje, Orakeljski karate 4

Opis

Karte Orakeljski karate nam dajejo slutiti, kaj se skriva na drugi strani mostu. Življenje nas je peljalo skozi več šivankinih ušes in še več jih je pred nami. Vsakič pa je z nas odpadlo nekaj nepotrebnega.

Orakeljski karate Sto prašičkov poje se uporablja v trenutkih negotovosti. Preden se posvetuješ z njim, je potrebnih le 6 počasnih globokih vdihov in izdihov.

O nastanku orakeljskih kart:
V letih 2006-2008 smo člani nekdanje glasbene skupine Sto prašičkov poje na takratni spletni strani objavljali svoje misli, utrinke, impresije, razgalili delčke svojih življenj. Takrat nismo vedeli, da je ves ta čas nastajala Knjiga Sto prašičkov poje. Morda je prav zato tako monumentalna. Njej v čast in kot predhodnica je nastala samostojna umetniška stvaritev Orakeljski karate Sto prašičkov poje, 64 iz knjige izbranih misli v obliki orakeljskih kart. Večina avtorjev knjige in kart danes deluje v glasbeni skupini Frodo and The Suzukies.

Karte je ilustrirala mag. umetnosti Karmen Bajec, oblikovanje pa je prispeval K8 dizajn.

Dodatno

Sto prašičkov poje, Orakeljski karate 5Lastnosti

avtor
format 7,5 x 11,5 cm
isbn 3830029950713
proizvajalec