Nihalo Kaplja

Nihalo Kaplja je nevtralno nihalo in ga uporabljamo za razna raziskovanja. Primerno je za splošno uporabo tako za začetnike kot že izkušene radiesteziste. Nihalo ni primerno edino za kromoterapijo, ker ne sprejema in ne oddaja vseh barv (energijskih frekvenc). Material: medenina Radiestezijska nihala nam služijo kot dober pripomoček za raziskovanje

Nihalo Kaplja 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.00€.Current price is: 18.90€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nihalo Kaplja 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nihalo Kaplja 5

Opis

Nihalo Kaplja je nevtralno nihalo in ga uporabljamo za razna raziskovanja. Primerno je za splošno uporabo tako za začetnike kot že izkušene radiesteziste.
Nihalo ni primerno edino za kromoterapijo, ker ne sprejema in ne oddaja vseh barv (energijskih frekvenc).

Material: medenina

Radiestezijska nihala nam služijo kot dober pripomoček za raziskovanje neznanega in s katerim lahko dobimo odgovore na različna vprašanja, npr. škodljiva sevanja v prostoru, o svojih ali tujih boleznih,… Nihalo deluje tako, da nam s smerjo nihanja da odgovore na vnaprej zastavljena vprašanja. Za dobivanje pravilnih informacij moramo našo zavest odstraniti, dobro je, da smo v alfa stanju – globoka sproščenost. Tako se edino lahko izognemo našim osebnim predsodkom, željam, avto sugestijami itd… Z nihalom lahko stvari, kristale, pijačo, hrano, prostor očistimo škodljivih energij in jih tudi harmoniziramo. Z njim pa lahko preverimo tudi delovanje čaker. Nihalo nam lahko zelo veliko pripomore pri delu z energijami, samozdravljenju in pomoči drugim. 

Dodatno

Nihalo Kaplja 6Lastnosti

Teža 0.10 kg
avtor
cas-trajanja
format
isbn
leto-izida
proizvajalec
st-strani
vezava