Obesek Drevo Življenja Aura

Aventurin: umirja gladino čustev, vodi vas k milini duha in ravnovesja. Psihično podpira sprostitev, regeneracijo in okrevanje. Duševno pomaga pri samoodločitvah, spodbuja k individualnosti ter pomaga iz sanjaštva….

Obesek Drevo Življenja Aura 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.70€.Current price is: 19.50€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Obesek Drevo Življenja Aura 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Obesek Drevo Življenja Aura 6

Opis

Aventurin: umirja gladino čustev, vodi vas k milini duha in ravnovesja. Psihično podpira sprostitev, regeneracijo in okrevanje. Duševno pomaga pri samoodločitvah, spodbuja k individualnosti ter pomaga iz sanjaštva. Ima zelo globoko, intuitivno delovanje, ki vodi k očiščenju zavesti.

Peridot: je kristal zdravilne energije, ki krepi imunski sistem. Spodbuja jasnovidnost in samopomoč pri depresiji in melanholiji.

Kamena strela: Kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev. Potencira učinek ostalih kristalov.

Karneol: V starem Egiptu je veljal za varovalni kamen, ki je ščitil pred uroki, deloval proti jezi, ljubosumnosti, zavisti in odpravljal depresijo. Karneol so pri postopku balzamiranja polagali na grlo mumije, da bi zaščitili dušo pred vsemi zlimi vplivi, ki jo lahko doletijo na poti v onostranstvo. Pomaga nam osredotočiti se na sedanjost in naše trenutne potrebe.

Velikost: cca 5cm
Kristali: karneol, aventurin, peridot, kamena strela. Na črni ogrlici.

Dodatno

Obesek Drevo Življenja Aura 7Lastnosti