Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi je nekaj podobnega kot žepna knjiga, majhna, a ravno prav velika za v torbo. Za v žensko torbo. Svodobna ženska Se kdaj vprašaš, preden zaspiš, koliko občutka dolžnosti nosiš v sebi in s seboj, medtem ko se iz jutra v jutro čez dan trudiš biti

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi 3

Opis

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi je nekaj podobnega kot žepna knjiga, majhna, a ravno prav velika za v torbo. Za v žensko torbo.
Svodobna ženska

Se kdaj vprašaš, preden zaspiš, koliko občutka dolžnosti nosiš v sebi in s seboj, medtem ko se iz jutra v jutro čez dan trudiš biti junakinja? Si kdaj ozavestila vsa svoja prizadevanja, s katerimi sebi, predvsem pa drugim, poskušaš pokazati in dokazati,
da si idealna? Si kdaj preštela vse klike, s katerimi si brzela po informacije, kako biti
še lepša, še privlačnejša, še pametnejša, še uspešnejša, še bolj ljubeča, dehteča, leteča,
sledeča modnim smernicam, drhteča od navdušenih moških pogledov? Kakšno miselno-
čustveno navezo v tebi vzbuja občutek dolžnosti, da moraš biti popolna? Te energijsko
izčrpava? Te mentalno obremenjuje? Ti diha za ovratnik? Te duši? Postavlja v položaj
čustvene marionete?
Z izbranimi osrečki bomo v tej knjigi – malo za šalo in veliko zares! – obdelovali bremena tistih občutkov dolžnosti, zaradi katerih imaš nekje v svoji globini, nekje v ozadju popka občutek, da ne smeš biti to, kar SI. Kar SI v svojem bistvu. Kar SI v svoji enkratnosti. Tvoje bistvo, tvoja esenca želi in hoče ven na plano. Naj ti pri tem pomaga naša Abeceda dolgov. Kajti, če se želiš samouresničiti kot svodobna ženska (sodobna in svobodna hkrati), je pametno najprej odvreči vsa bremena občutkov dolžnosti, da moraš biti nekaj, kar nisi, in občutkov nezdrave krivde zato, ker si, kar si. Z jasnim pogledom resnice boš lahko vse svoje speče potenciale iz pristne nature spremenila v svoje lastne zmogljivosti, ki ti bodo pomagale postati še bolj svodobna.
Z izrazom svodobna ženska ima Silvija v mislih žensko, ki je svobodna in zavedajoča se kot posameznica, a hkrati tudi aktivno prispeva in oblikuje nove vrednote sodobne družbe.
Že od malih nog do današnjih dni lahko kot posameznica izkušaš na svoji lastni koži,
kako težko se je bojevati proti tem mlinom na veter, zgrajenim iz številnih stereotipov,
zakoreninjenih prepričanj, splošnih mnenj, oguljenih smernic, zabetoniranih fraz,
razprostranjenih floskul. Pogosto podvomiš o svoji pameti. Pogosto sploh nisi prepričana,
da veš, kaj je res in kaj ni.
Od kolonizacije splošnih prepričanj po naših malih sivih celicah nas pogosto dobesedno boli glava. Da ti bo lažje ločiti zrno od plev, ločiti svojo pristno naravnanost in razmišljanje s svojo glavo od splošnih stereotipnih zahtev sodobne družbe ter za preglednejše delo na sebi, ti knjiga ponuja seznam, ki ga je avtorica preprosto poimenovala Abeceda dolgov.
Z vsako črko iz abecede se bomo dotaknili enega dolga, ki ga bomo pretvorili v osvoboditev, olajšanje. Da bomo lahkotneje tekle skozi življenje. Kajti »Idealna Ženska« ne obstaja in zato te vsako prizadevanje, da bi to bila, spremeni v osla, ki stopiclja za korenčkom na palici, a ga nikoli ne doseže.
Zato si – še preden se lotimo prve črke – ozavesti, da v tvojem nezavednem prebiva prepričanje, da moraš biti idealna. Z ozaveščanjem tega fenomena bo počasi izginjal občutek, da je življenje, kot ga živiš sedaj, tvoja nespremenljiva usoda. Ali »karma«. Kazen božja, ker v prejšnjem življenju nisi bila pridna. Odvrzi iz svojega jedilnika za bolj srečno življenje vse korenčke, ki jih na palico obešajo družba, mediji in matrica, v kateri živimo. Postani aktivna soustvarjalka in upravljalka svojega vsakdana. Postani svodobna!

Dodatno

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi 4Lastnosti

avtor
format 11,0 x 15,0 cm
isbn 9789617033731
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 186 strani
vezava Mehka vezava