Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali

Razgaljanje in izboljševanje ljubezenskega življenja – Dr. Kerner zagotavlja pripomočke in tehnike, ki jih potrebujete za oceno, popravo in razširitev svojih spolnih scenarijev, pa tudi za pogovor o številnih pogostih spolnih težavah, ki so napoti srečnim koncem.

Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

40.00

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali 6

Opis

Razgaljanje in izboljševanje ljubezenskega življenja

Dr. Kerner zagotavlja pripomočke in tehnike, ki jih potrebujete za oceno, popravo in razširitev svojih spolnih scenarijev, pa tudi za pogovor o številnih pogostih spolnih težavah, ki so napoti srečnim koncem.

Dr. Ian Kerner je spalnični Sherlock Holmes – spolni detektiv, ki pomaga posameznikom in parom razvozlavati skrivnost njihove spolne stiske.

In katero je njegovo skrivno orožje? Analiziranje »spolnega scenarija«.

Kerner vzame pod drobnogled nedavni spolni dogodek in preuči celotno zaporedje stikov – začetek, sredino in konec – s številnih zornih kotov.

Te podrobnosti – kako, kje, kdaj in zakaj ste nazadnje seksali – nas lahko privedejo do ugotovitve, kje se je zalomilo, in razrešimo lahko uganko, kako ustvariti skupen užitek.

Kadar se spolni scenariji obnesejo, se izgubimo v vzajemnem užitku; kadar se ne, pa se kvečjemu na vso moč trudimo, da ne bi premlevali podrobnosti.

Po vseh ZDA znani spolni terapevt in avtor velike knjižne uspešnice She Comes First (Njej pride najprej) s smislom za humor in toplino kaže bralcem, kako črpati iz svojih erotičnih osebnosti in uresničiti vse, kar v spolnosti obetajo.

Dr. Kerner zagotavlja pripomočke in tehnike, ki jih potrebujete za oceno, popravo in razširitev svojih spolnih scenarijev, pa tudi za pogovor o številnih pogostih spolnih težavah, ki so napoti srečnim koncem.

Z večdesetletnimi kliničnimi spoznanji, najnovejšimi znanstvenimi dognanji in raziskavami na področju spolnosti, dragocenimi domačimi nalogami, študijami primerov in drugim ta pronicljiva in izvirna knjiga odpravlja nelagodje in ponuja parom ne samo zmožnost, da se pogovarjajo o seksu, temveč tudi sposobnost, da dejansko nekaj naredijo glede tega.

Iz knjige:

»Tako kot v vsaki odlični drami ima tudi spolno dogajanje zgradbo: gre za potovanje, ki ima začetek, sredino in konec – vsak element zaseda svoje naravno mesto v skupnem zaporedju dogodkov. Kar je Aristotel napisal o odlični drami, po mojem mnenju velja tudi za odličen seks: »Najpomembnejša med njimi je zgradba dogodkov … če v tem dejanju premakneš ali odvzameš en sam del, se celota zruši ali zrahlja.«

Premaknjen. Zrušen. Zrahljan. Takšen je postal seks za marsikoga: ne­kaj, čemur se je treba izogibati, namesto da bi se ga veselil; nekaj, kar je treba hliniti namesto čutiti; nekaj, zaradi česar je treba biti jezen name­sto hvaležen. Kadar je zgradba spolnega dogodka zrušena, seks postane opravek namesto užitek.

Ni pa treba, da je tako. V preteklih letih sem na brezštevilne načine so­deloval že z več tisoč ljudmi, da bi jim pomagal premagati spolne težave in zadržke; da bi jim pokazal, da je to, kar preživljajo, normalno, in da se ne bi več počutili tako same; da bi jim pomagal premagati neskladja, razhajanja in zastoje v odnosih s partnerji, omogočati pristno spolno iz­ražanje, premagovati travme, spopadati se z obvladovanjem svojih spol­nih misli, želja in vedenja, še naprej širiti svoja spolna obzorja kot osnovni vidik človekove rasti in uresničevati svoje spolne zmožnosti.«

Dr. Ian Kerner je zakonski in družinski terapevt, ki po vseh ZDA velja za svetovalca za spolnost in ki je specializiran za spolno terapijo, partnersko terapijo in delo s posamezniki z vrsto relacijskih težav. Ian je avtor uspešnice She Comes First (HarperCollins), ki je bila prevedena v več kot deset jezikov.

Kot svetovalec za članke redno sodeluje z velikimi publikacijami, kot sta reviji The Atlantic in The Economist, na temo seksa pa piše tudi za CNN Health. Je eden od vodij programa spolne terapije na Inštitutu za sodobno psihoterapijo. Poleg tega, da je polnopravni član ameriškega združenja zakonskih in družinskih terapevtov AAMFT, ima licenco ameriškega združenja spolnih pedagogov, svetovalcev in terapevtov AASECT. Je pa tudi član združenja za spolno terapijo in raziskovanje SSTAR ter ameriške akademije za družinsko terapijo AFTA.

Ian se je rodil in odraščal v New Yorku, kjer ima zasebno ordinacijo in živi z ženo, sinovoma in ljubljenima psoma Jitterbug in Oscarjem.

Dodatno

Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali 7Lastnosti

avtor

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789612291570

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

338 strani

vezava

Mehka vezava