Prikaz vseh 9 rezultatov

Pokaži stransko vrstico
-5%
cvetlični vrt 1677 1
Zapri

Cvetlični vrt

1.90 1.80
Nič lepšega ni kot je pogled na bohotno razrasel vrt, ki ga vse leto krasijo pisani cvetovi, zanimivo obarvani listi in dekorativni plodovi. V knjižici boste našli veliko koristnih in praktičnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri urejanju vašega vrta.
-60%
hrana za lepoto naravna lepota za kožo in lase 913 1
Zapri

Hrana za lepoto, Naravna lepota za kožo in lase

9.80 3.90
Naravna lepota za kožo in lase. Prijetna pot do več življenjske moči in notranje lepote. Z nasveti za sijočo in napeto kožo.Recepti.
-5%
lahke solate za vse priložnosti 464 1
Zapri

Lahke solate za vse priložnosti

4.90 4.66
Lahke solate za vse priložnosti. Sveže in okusne solatne umetnije v tej knjižici že z videzom vabijo, da človek kar ugriznil vanje. In kaj potrebujemo zanje? Odgovori so v tej priročni knjižici.
-60%
malo maščob v službi in na poti 914 1
Zapri

Malo maščob-V službi in na poti

9.80 3.90
Bodite vitki v izvrstni formi in polni dobrih idej od jutra do večera. V priročniku boste našli imenitne recepte za vitko linijo - v pisarni in za večerno razvajanje, koristne informacije, obsežne razpredelnice in praktične nasvete. Da pa bo uspeh zagotovljen, vam knjižica svetuje tudi teden načrtne prehrane.
-55%
premagajmo alergije 977 1
Zapri

Premagajmo alergije

6.50 2.90
Alergija ali bolezen preobčutljivosti nastane, kadar se telo odzove na zunanje snovi tako, da začne izločati protitelesa in povzroči vnetno reakcijo. Simptomi, ki običajno spremljajo alergije, prizadenejo številne dele telesa. Najboljšpi način za preprečevanje alergij je krepitev imunskega sistema. Ta knjiga vas bo seznanila z alternativnimi terapijami, ki vam utegnejo
-60%
s hrano proti celulitu 915 1
Zapri

S hrano proti celulitu

9.80 3.90
Priročnik vsebuje veliko zanimivih informacij, obsežnih preglednic in praktičnih nasvetov. Z okusnimi jedmi in malo telovadbe do dobre volje in dobrega počutja.
-5%
solate s testeninami malce drugače 463 1
Zapri

Solate s testeninami- Malce drugače

4.90 4.66
Solate s testeninami malce drugače za vroče poletne dni. Zakaj pa ne? Zakaj bi vedno morali solato pripravljati z majonezo, grahom, koruzo, kislimi kumaricami, jajci ali tuno? Poskusite za spremembo nekaj novega! Mini kuharski priročnik vam nudi 20 novih, okusnih in osvežujočih kuharskih kreacij s testeninami, s kakršnimi se skoraj
-60%
uravnotežena prehrana zlahka do zdravja in vrhunske forme 440 1
Zapri

Uravnotežena prehrana Zlahka do zdravja in vrhunske forme :

9.80 3.90
Zlahka do zdravja in vrhunske forme! Ostanite v formi in pri tem uživajte. Priročnik vam nudi vse, kar je dobro vedeti o kislinsko-bazični prehrani: - recepte za izboljšanje kislinsko-bazičnega ravnovesja; - obsežne preglednice in praktični nasveti
-5%
Zapri

Vitaminska dieta

3.90 3.71
Recepti za boljše počutje in vitek pas. Ostanite v dobri formi in ne odrecite se užitkom.