Rojstni horoskop – Odkrijte svoj notranji potencial

Rojstni horoskop je temeljni horoskop, v katerem so zapisane vse možnosti, ki jih lahko nekdo doživi v svojem življenju. Knjiga je interaktivni vodič skozi razlago rojstnega horoskopa, ki je namenjen odkrivanju našega notranjega potenciala. Avtorica bralce spodbuja k aktivni udeležbi, tako da izrišejo in interpretirajo svoj rojstni horoskop, kar omogoča globje razumevanje samega sebe in odkrivanje naših skritih talentov.

Rojstni horoskop - Odkrijte svoj notranji potencial 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.98

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Rojstni horoskop - Odkrijte svoj notranji potencial 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Rojstni horoskop - Odkrijte svoj notranji potencial 6

Opis

Rojstni horoskop je temeljni horoskop, v katerem so zapisane vse možnosti, ki jih lahko nekdo doživi v svojem življenju.

Knjiga je interaktivni vodič skozi razlago rojstnega horoskopa, ki je namenjen odkrivanju našega notranjega potenciala.

Avtorica bralce spodbuja k aktivni udeležbi, tako da izrišejo in interpretirajo svoj rojstni horoskop, kar omogoča globje razumevanje samega sebe in odkrivanje naših skritih talentov.

Bralci bodo raziskovali vpliv svojega Sonca in Lune in odkrivali injun medsebojni odnos. Knjiga prav tako obravnava Lunina vozla, ki so podrobno predstavljeni z opisi njihovih vlog in vplivov v posameznih znamenjih in hišah. Prav tako je poudarek na gibanju planetov in pomembnih stopinjah, ki so pomembni elementi pri interpretaciji horoskopa. Avtorica v knjigo vključuje tudi osvetlitev manj znanih astroloških konceptov, kot je »končni dispozitor«, in razloži njegovo možno veliko vlogo v življenju posameznika.

V knjigi najde prostor tudi za razlago osebnega števila, ki ga je mogoče izračunati brez izrisa horoskopa, ter o vlogi asteroidov Kiron in Lilit v horoskopu, ki lahko razkrijeta globlje vidike osebnosti in notranjih izzivov.

Bralci se srečajo tudi s koncepti, kot so astrološke konfiguracije, ki ponujajo dodatno razumevanje kompleksnosti horoskopa. Knjiga se zaključi s povzetkom, ki bralcu ponudi koristne namige in osnovno znanje za razlago rojstnega horoskopa s poudarkom na odkrivanju notranjega potenciala.

Skozi celotno delo se prepleta avtoričin namen, da bralcu omogoči osebno rast in boljše razumevanje sebe skozi astrologijo.

Dodatno

Rojstni horoskop - Odkrijte svoj notranji potencial 7Lastnosti

avtor

Irena Stopar

format

14 , 8 x 21 , 0 cm

isbn

9789619204085

leto-izida

2023

proizvajalec

Stopar-IT

st-strani

177 strani

vezava

Mehka vezava