Samohipnoza za boljše življenje

Samohipnoza za boljše življenje vam ponuja natančen zapis za 23 edinstvenih situacij, ki jih lahko s pomočjo samohipnoze uspešno obvladate. Če želite iz življenja odstraniti negativnost, pritegniti v življenje določeno »boljšo polovico«, razrešiti kakšen problem, doseči večji uspeh pri delu ali se želite zgolj sprostiti, lahko izbirate med zapisi, ki

Samohipnoza za boljše življenje 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.90€.Current price is: 20.80€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Samohipnoza za boljše življenje 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Samohipnoza za boljše življenje 3

Opis

Samohipnoza za boljše življenje vam ponuja natančen zapis za 23 edinstvenih situacij, ki jih lahko s pomočjo samohipnoze uspešno obvladate. Če želite iz življenja odstraniti negativnost, pritegniti v življenje določeno »boljšo polovico«, razrešiti kakšen problem, doseči večji uspeh pri delu ali se želite zgolj sprostiti, lahko izbirate med zapisi, ki ustrezajo vašim potrebam.

Za spremembo prisluhnite sebi
»Imamo sposobnost rešiti večino, če ne celo vseh, naših življenjskih težav, če le vemo kako.«
William W. Hewitt
Zvok lastnega glasu je neverjetno mogočno orodje za komunikacijo s podzavestjo in njeno reprogramiranje. Sedaj lahko besedilo za samohipnozo prvič sami izberete in ga posnamete.
Vsako besedilo je celota zase, za posnetek potrebujete le pol ure; preprosto preberete besedilo v snemalno napravo. Posnetek si nato predvajate in doživite pozitivne učinke samohipnoze.
Postanite sami svoj hipnoterapevt; oblikujte program za izboljšanje samega sebe ter ustvarite takšno življenje, kot ste ga vedno želeli.

Dodatno

Samohipnoza za boljše življenje 4Lastnosti

Teža 0.40 kg
leto-izida

2011

format

12,5 x 19,5 cm

st-strani

255 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616861007