Kako prebudimo in poslušamo svojo intuicijo

Naučimo se slediti svojim notranjim občutkom, kot so misel, glas ali slutnja. Tako smo resnično oseba, ki vodi sámo sebe. Branje knjige nam odpira vrata v svet, v katerem smo, a še nismo. Intuicija je veščina, ki jo ima vsak. Ne stane nič in je dostopna vsakomur. Je preprosta in

Kako prebudimo in poslušamo svojo intuicijo 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 15.90€.Current price is: 15.11€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kako prebudimo in poslušamo svojo intuicijo 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kako prebudimo in poslušamo svojo intuicijo 4

Opis

Naučimo se slediti svojim notranjim občutkom, kot so misel, glas ali slutnja. Tako smo resnično oseba, ki vodi sámo sebe. Branje knjige nam odpira vrata v svet, v katerem smo, a še nismo.

Intuicija je veščina, ki jo ima vsak. Ne stane nič in je dostopna vsakomur. Je preprosta in hitra, je vir naše lastne edinstvene in naravne nadarjenosti, ki jo, žal, vse prepogosto enačimo samo z umsko inteligenco. Intuicijo lahko razvijemo in jo z vadbo krepimo kakor mišico.

Da je intuicija empirična veščina, vgrajena v človekove fizične možgane, so leta 1997 dokazali v obsežni raziskavi nevroznanstveniki z ameriške univerze Iowa; ugotovili so, da se nahaja v središču za čustvovanje, v prefrontalnem režnju v sprednjih možganih, in se pojavi kot neke vrste podzavesten “občutek”. Ko so udeleženci raziskave začeli zaupati temu notranjemu občutku in so se mu prepustili, se v vrsti testiranj, ki so jih morali opraviti, niso nikoli zmotili v svoji presoji.

Praktični primeri v tej knjigi, ki opisujejo odklepanje bogastva naše intuitivne modrosti, segajo od metaforičnih in simbolnih predstav, strateškega pripovedovanja zgodb, kreativne hoje, umetnosti in sanj do meditacije, nadčutnega vonjanja in okušanja, posvetovanja z oraklji, vizualizacije, mrmranja, lenarjenja in ­ najpomembnejše ­ občutenja naših občutij.

Intuicija je življenjska sila, ki se je zavemo s pomočjo notranje zavesti in prepoznavanja občutka, ki se poraja v nas, je človeška različica živalskega instinkta. Z njeno pomočjo črpamo iz najbolj prvinskega od vseh virov ­ samega izvora življenja.

Dodatno

Kako prebudimo in poslušamo svojo intuicijo 5Lastnosti

Teža

0.40 kg

leto-izida

2009

format

19 , 5 x 12 , 5 cm

st-strani

140 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616005739