Selenit palica

Selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije. Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven

Selenit palica 6

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 12.00€.Current price is: 8.90€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Selenit palica 7 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Selenit palica 8

Opis

Selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.

Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.

Uporablja se lahko za oblikovanje zaščitne mreže okoli hiše. Ustvarja varen in miren prostor, ki ne dopušča vstopa zunanjim vplivom – pri notranji uporabi se postavlja v kote v hiši.

Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni.

Velikost palice: cca od 12 do 14 cm, fi: od cca 1,5 do 2 cm – vsaka palica je unikat in so zato manjša odstopanja pri velikosti posamezne palice.

Dodatno

Selenit palica 9Lastnosti

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,

,