Stolpič roževec

Energija ljubezni, obilje, veselje. Poleg tega, da dela čudeže, ko gre za duševno zdravljenje, se roževec ponaša tudi s čudovitimi zdravilnimi lastnostmi za telo. Rožni kremen lahko v skladu s temo zdravljenja srca pomaga preprečiti trombozo in srčne napade, izboljša cirkulacijski sistem in zagotovi, da so vaše srčne mišice čim bolj gladke in močne.

Stolpič roževec 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

20.75

1 na zalogi

1 na zalogi

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Stolpič roževec 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Stolpič roževec 6

Opis

Energija ljubezni, obilje, veselje

Poleg tega, da dela čudeže, ko gre za duševno zdravljenje, se roževec ponaša tudi s čudovitimi zdravilnimi lastnostmi za telo. Rožni kremen lahko v skladu s temo zdravljenja srca pomaga preprečiti trombozo in srčne napade, izboljša cirkulacijski sistem in zagotovi, da so vaše srčne mišice čim bolj gladke in močne.

Roževec naj bi zaradi svoje globoke ženske energije pomagal zaščititi mater in nerojenega otroka pred težavami v nosečnosti. Za mlade matere je rožni kremen prijazen kamen, ki ga imajo blizu, saj naj bi pomagal graditi vezi z otrokom.

To je kristal, ki uči globokega sočutja, umetnosti materinstva in harmonije, ki jo lahko prinese zdravljenje. Srčna čakra je ena najpomembnejših poti za usklajevanje, kjer se naučimo zaupati, dajati in sprejemati svet v vsem njegovem sijaju.

Pomaga pri celjenju čustvenih ran

Drugo ime, po katerem je roževec znan, je srčni kamen. Roževec je tesno povezan s srčno čakro in ta kristal se pogosto uporablja za pomoč srcu pri zdravljenju bolečine ali travme, ki je nastala zaradi globokih čustvenih ran.

Roževec se uporablja tudi za tiste, ki hrepenijo po več ljubezni v svojem življenju. Ni nujno, da je to vedno v obliki romantične ljubezni, ampak bolj v iskanju globokega občutka sočutja in skrbi v tem svetu.

Spodbuja povezanost

Če čutite, da je vaša srčna čakra blokirana, lahko to občutite v obliki nezdravih odnosov. Morda se boste bolj nagibali k soodvisnosti, boste hitro ljubosumni, boste imeli malo zaupanja vase ali v druge, ali se boste počutili nevredni, da bi se predali ljubezni. Ena najbolj osupljivih zdravilnih lastnosti roževca je njegova sposobnost, da odpre srce in vas vrne v poravnavo, tako da se počutite povezani, potolaženi in odprti za vse možnosti, ki jih lahko prinese veselo življenje.

Druga čudovita lastnost roževca je njegova globoka vibracija in uglašenost z energijo boginje. Kristal je povezan z ženskim božanskim, kar pomeni, da nosi avro sočutja in miru ter toplino materinstva.

Če menite, da se morate naučiti, kako se pomiriti, se zdraviti z lastnimi rokami in dvigniti svoj potencial v sfero boginje, potem je roževec kristal, ki vas bo pripeljal tja.

Uporaba kristala v svojem domu

Roževec je priljubljen kristal za uporabo v Feng Shuiju. Pogosto je priporočljivo, da rožni kremen postavite na poseben oltar v svoji spalnici, saj je to lahko ranljiv prostor, kamor pritegnete romantične predstave o ljubezni. Izven spalnice lahko kristal postavite tudi v središče doma – kjer bo izžareval pozitivno energijo in čisto ljubezen do vseh, ki bodo stopili čez vaš prag.

Roževec je že dolgo povezan s svetom lepote in je bil celo priljubljen kristal pri zdravljenju iz starega Egipta. Če želite rožni kremen vključiti v svojo lepotno rutino, potem namočite kristal v skledo ali kozarec s svežo izvirsko vodo in pestjo vrtničnih listov. Postavite kozarec za nekaj ur na sonce, da se lahko voda prepoji z močjo rožnatega kremena. Precedite vodo in dodajte v stekleničko s pršilom, da si zjutraj in zvečer orosite obraz.

Velikost cca 5 x 1 cm

Dodatno

Stolpič roževec 7Lastnosti

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,