Strah, moj najboljši prijatelj

Res je, strah vas lahko ustavlja. Lahko pa vam tudi kaže pot. Vse je odvisno od tega, kako nanj gledate. Knjiga, ki jo držite v rokah, vam bo podarila čisto nov, svež pogled na strahove in vas naučila, kako jih uporabiti kot pomembne smerokaze na poti vaše osebnostne rasti. Odprite

Strah, moj najboljši prijatelj 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.90

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Strah, moj najboljši prijatelj 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Strah, moj najboljši prijatelj 6

Opis

Res je, strah vas lahko ustavlja. Lahko pa vam tudi kaže pot. Vse je odvisno od tega, kako nanj gledate. Knjiga, ki jo držite v rokah, vam bo podarila čisto nov, svež pogled na strahove in vas naučila, kako jih uporabiti kot pomembne smerokaze na poti vaše osebnostne rasti. Odprite svoje srce in dovolite, da vam knjiga da, kar potrebujete. Ste pripravljeni na novo pustolovščino spoznavanja samega sebe?

V knjigi ‘Strah, moj največji prijatelj’ se bomo naučili: kako obrniti strah v svojega zaveznika, kako videti v prihodnost in prejšnja življenja, zakaj je pomembno delovati v ženski energiji, kaj so dušne pogodbe, govorili bomo o starih civilizacijah in razkrila bom dva nova vzorca/odvisnosti.

Če razmišljate o naročilu knjige, najprej odgovorite na tole vprašanje: Ste sploh pripravljeni na spremembo? Če je odgovor DA – dobrodošli na potovanju k starodavnim resnicam in znanju!

Mehka vezava, 12,5 x 19 cm, 181 strani.

Dodatno

Strah, moj najboljši prijatelj 7Lastnosti

avtor

format

12,5 x 19,0 cm

isbn

9789619375655

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

181 strani

vezava

Mehka vezava