Uhani Roza opal

OPAL je kamen ljubezni. Spodbuja nežnost v vseh odnosih, medtem ko pomaga olajšati in zdraviti pretekle srčne težave. Ravno tako lahko olajša zdravljenje iz otroštva, in spodbuja dušno obnovitev iz preteklih travm. Aktivira srčno čakro, in dovoljuje mirno osrediščenje in prizemljevanje. Reagira, pomaga prinesti mir in harmonijo v razmerja. Je

Uhani Roza opal 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

8.41

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Uhani Roza opal 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Uhani Roza opal 3

Opis

OPAL je kamen ljubezni. Spodbuja nežnost v vseh odnosih, medtem ko pomaga olajšati in zdraviti pretekle srčne težave. Ravno tako lahko olajša zdravljenje iz otroštva, in spodbuja dušno obnovitev iz preteklih travm.

Aktivira srčno čakro, in dovoljuje mirno osrediščenje in prizemljevanje. Reagira, pomaga prinesti mir in harmonijo v razmerja.

Je odličen kamen za napovedovanje, in krepi premaknjena stanja zavedanja, potrebna za povezavo s spiritualnimi vodniki. Ravno tako lahko pomaga posameznika pripeljati v hipnotično stanje, če je uporabljen med meditacijo.

Spodbuja kreativno potekanje in pomaga posamezniku, da se počuti inspiriran. Ponuja nežni opomnik, da je domišljija pripomoček za spiritualno rast in ne samo igračka. Ravno tako spodbuja pozitivno sanjanje in postavitev ciljev, in dovoljuje osvoboditev zavor, ki posameznika ustrahujejo, da bi se premaknil naprej.

Olajša proces spremembe in napolni srce z zaupanjem, da dovoljuje rast, vitalnost in entuziazem, medtem ko se krepi povezava z Virom in notranjim otrokom.

Dodatno

Uhani Roza opal 4Lastnosti

Astrološko znamenje , , , , ,
proizvajalec
Vrsta Kamna