Uporabna dermatologija

Koža je naš največji organ. S kožo komuniciramo s soljudmi, zato je zdrav in negovan videz kože zelo pomemben za našo samozavest. Videz kože vpliva na našo privlačnost. Včasih se znaki bolezni notranjih organov pokažejo najprej na koži. Avtorica na praktičen in preprost način opisuje najpogostejše kožne bolezni in nevšečnosti,

Uporabna dermatologija 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 41.90€.Current price is: 39.80€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Uporabna dermatologija 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Uporabna dermatologija 3

Opis

Koža je naš največji organ. S kožo komuniciramo s soljudmi, zato je zdrav in negovan videz kože zelo pomemben za našo samozavest. Videz kože vpliva na našo privlačnost. Včasih se znaki bolezni notranjih organov pokažejo najprej na koži.

Avtorica na praktičen in preprost način opisuje najpogostejše kožne bolezni in nevšečnosti, s katerimi se srečujejo dermatologi pri svojem delu ter možnosti in načine zdravljenja. Pogosto bolniki ne znajo vprašati o podpornem zdravljenju, dermatologi pa ob gneči v ambulantah nimajo časa podrobno razložiti vsega, kar bi bolniki želeli izvedeti.

V knjigi avtorica pojasni, katere učinkovine resnično preprečujejo prekomerno izpadanje las in posledično plešavost ter kakšna naj bodo realna pričakovanja.

V poglavju o kožnih tumorjih so opisane osnovne razlike med benignimi pigmentnimi znamenji – nevusi in za maligni melanom in druge oblike kožnega raka sumljivimi spremembami ter ustrezen način samopregledovanja in zaščite pred soncem.

Dodatno

Uporabna dermatologija 4Lastnosti

Teža 0.60 kg
avtor
leto-izida 2013
format 19,0 x 22,0 cm
st-strani 232 strani
vezava Trda vezava
isbn 9789619313473
proizvajalec