Uživajte v naravi brez strahu pred klopi

V Sloveniji smo v samem evropskem vrhu po številu obolelih s klopnim meningitisom. O tem veliko pišejo tudi mediji. Veliko manj pa se omenja, da je verjetnost, da nas klop okuži z borelijo, vsaj dvajsetkrat večja. Ali se bo leto 2013 zapisalo v zgodovino po največjem številu obolelih ali pa

Uživajte v naravi brez strahu pred klopi 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 12.00€.Current price is: 11.40€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Uživajte v naravi brez strahu pred klopi 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Uživajte v naravi brez strahu pred klopi 4

Opis

V Sloveniji smo v samem evropskem vrhu po številu obolelih s klopnim meningitisom. O tem veliko pišejo tudi mediji. Veliko manj pa se omenja, da je verjetnost, da nas klop okuži z borelijo, vsaj dvajsetkrat večja. Ali se bo leto 2013 zapisalo v zgodovino po največjem številu obolelih ali pa lahko nekaj storimo, da ne bomo del te statistike. Dobra novica je ta, da se odgovor skriva v nas samih.

Ali ste vedeli, da je verjetnost, da se bo bolezen razvila, četudi smo okuženi, približno 30 odstotna? Zakaj eni zbolijo, drugi pa ne? V čem so tisti, ki so okuženi in ne zbolijo, razlikujejo od tistih, ki zbolijo?

Še bolj nas je zanimalo, kaj so tisti, ki so že zboleli, storili, da so danes zdravi. Dobro ste prebrali – spoznali smo veliko ljudi, ki so bili zaradi borelije v zelo slabem zdravstvenem stanju, pa so danes brez težav. Za vse je značilno, da so boreliozo premagali z naravnimi pristopi.

Pravočasno spoznajte naravne rešitve, ki vam bodo morda prišle zelo prav.

Dodatno

Uživajte v naravi brez strahu pred klopi 5Lastnosti

Teža 0.22 kg
avtor

,

,

leto-izida

2013

format

13,0 x 19,0 cm

st-strani

129 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9772335372404

proizvajalec