Prikaz vseh 5 rezultatov

Karneol (mali)

2.00
Karneol prizemljuje in dobro vpliva ter krepi 2. čakro. Ugodno deluje na samozavest in krepi notranjo moč. Karneol prinaša obilje in ščiti dom pred krajo.

Obesek Karneol

6.10
To je kamen krvi, zato uravnava krvni pritisk, blaži posledice krčnih žil, vpliva na jetra in izločanje žolča, na črevesje, presnovo hranilnih snovi, preprečuje infekcije, vročino, depresijo, krepi življensko moč in ustvarjalnost. Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik. Dimenzije: cca 2,5 x 1,4 cm Verižica (oz. vrvica) ni priložena obesku.

Obesek karneol neobdelan

15.86
Karneol je v starem Egiptu je veljal za kamen ki varuje, ščiti pred uroki in negativnimi čustvi iz okolice, kot so jeza, ljubosumnost in zavist.

Obesek srček Karneol

6.10
To je kamen krvi, zato uravnava krvni pritisk, blaži posledice krčnih žil, vpliva na jetra in izločanje žolča, na črevesje, presnovo hranilnih snovi, preprečuje infekcije, vročino, depresijo, krepi življensko moč in ustvarjalnost. Dimenzija: cca 2x2 cm Verižica (oz. vrvica) ni priložena obesku.

Zapestnica 2. čakra – Karneol

7.99
V starem Egiptu je veljal za varovalni kamen, ki je ščitil pred uroki, deloval proti jezi, ljubosumnosti, zavisti in odpravljal depresijo. Pomaga nam osredotočiti se na sedanjost in naše trenutne potrebe. Karneol je kristal čistega srca in ljubezni, ki odpira k zavesti notranje ustvarjalnosti in jo pomaga manifestirati s spodbudnimi