VRTNICA – Naravne dišeče palčke Morning star

Vrtnica je ena izmed najlepših in najbolj plemenitih cvetličnih vonjev na svetu. Vonj vrtnice krepi srčno energijo in zdravi ranjeno srce. Pomaga, da spustiš boleče čustvene travme. Je univerzalni simbol ljubezni in hvaležnosti. Pri Sufijih je simbol Božje ljubezni in želje po združitvi z božanskim.​ Kadila  uporabljamo za umiritev in duhovno

VRTNICA - Naravne dišeče palčke Morning star 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

3.90

Ni na zalogi

Ni na zalogi

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • VRTNICA - Naravne dišeče palčke Morning star 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

VRTNICA - Naravne dišeče palčke Morning star 3

Opis

Vrtnica je ena izmed najlepših in najbolj plemenitih cvetličnih vonjev na svetu.
Vonj vrtnice krepi srčno energijo in zdravi ranjeno srce. Pomaga, da spustiš boleče čustvene travme. Je univerzalni simbol ljubezni in hvaležnosti. Pri Sufijih je simbol Božje ljubezni in želje po združitvi z božanskim.​

Kadila  uporabljamo za umiritev in duhovno obogatitev v vsakdanjem življenju. Dišeče esence kadil pomagajo očistiti telo in um in spreminjajo slabo energijo v prostoru. To prinaša mir in pozornost v meditaciji in radost v intimnih trenutkih.

Morning Star – Jutranja zarja so že nekaj desetletij najbolj priljubljene japonske dišeče palčke na zahodu.
Zaradi čudovitih dišav in visoko kakovostnih sestavin iz cvetličnih esenc in aromatičnih gozdov so kadila Morning Star poleg priljubljenosti, postala zaupanja vredna blagovna znamka po celem svetu.
Na Danskem je l. 2004 agencija za varstvo okolja naredila raziskavo različnih kadil na danskem trgu in Morning star kadila so dosegel najboljše vrednosti v vseh meritvah.

Morning Star uporabljamo, ko želimo ustvariti sproščeno vzdušje za meditacijo, molitev, jogo ali prijetno vzdušje v našem domu.

Morning Star dišeče palčke nimajo v sredini lesenega jedra, kar pomeni, ko gorijo ne vonjamo lesa temveč uživamo v pravi esenci kadila.

Pakiranje: 50 palčk, dolžine 12cm  je pakirano v majhne škatlice, skupaj z majhnim keramičnim podstavkom.
Posamezna palčka gori 25 min

NIPPON KODO ima dolgo in bogato tradicijo izdelave kadil in dišečih palčk, ki sega v leto 1575. Pri izdelavi uporabljajonaravne sestavine in iz njih oblikujejo lepa in lepo dišeča kadila v mnogih linijah.
Na Japonskem se kadilo imenuje “KOH” in Japonci že več kot 1400 let uporabljajo KOH za duhovno obogatitev, za mir in kontemplacijo po napornem dnevu.  Koh je kot cvetlični vonj,  prinaša stik z nefizičnim v življenje.

Dodatno

VRTNICA - Naravne dišeče palčke Morning star 4Lastnosti

Teža 0.10 kg