Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali

54 zabavnih dni za blažitev zahtevnosti in perfekcionizma, zmanjšanje potrebe po kontroli samega sebe in drugih ljudi ter za povečanje spontanosti in življenjske radosti. Prvi tako lahkoten, duhovit in učinkovit program opuščanja zahtevnosti do sebe in nadzora! Priročnik je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Ga boste podarili sebi in ali komu, ki je še boljši kontrol-frik od vas?
Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

16.90

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali 6

Opis

Hej! Ti še kar misliš, da moraš držati vse vajeti v svojih rokah, ker bo sicer vse propadlo? Se še naprej uničuješ z delom, ker ga ne bo nihče opravil bolje od tebe? Si še naprej v stresu, se vsak dan odločaš, da boš odnehal, odnehala, pa se to do zdaj še ni zgodilo? Nisem velika, kot vidiš, a ne presojaj me po tem. Lahko ti pomagam – v meni so skrite spretnosti, ki ti bodo omogočile, da se znebiš … ali tvoje trenutne situacije, ali pa, haha, potrebe po tem, da je vedno vse po tvoje.”

Piše avtor oziroma kar njegovo poosebljenje Moja skrivna beležka


Upam, da bom pristala na kakšni posebni polici, skupaj z drugimi lepimi spomini, ki ti prikličejo najljubše trenutke.

Ne vem, ali si bil/a pravzaprav polnokrvni kontrol-frik, ali pa si samo kazal/a neka nagnjenja k temu. Upam, da sem v prvem primeru pomagala, v drugem pa služila kot dobra preventiva pred razvojem neželenega stanja. Če tiščiš ritko skupaj, je to z vidika telesa morda seksi, na mentalni ravni pa je to vzrok za številne življenjske težave. Me prav veseli, da sva tvojo malo sprostila! ?

Samo toliko, da veš, imam brate in sestre, ki bi lahko zapolnili praznino v tvojem življenju, ko jaz odidem. Če ti je bilo zabavno z mano, ti zagotavljam, da ti bo prav tako zabavno tudi z njimi.

Dovoli, da ti predstavim svojo odštekano družinico skrivnih beležk:

– Moja skrivna beležka; Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene

– Moja skrivna beležka; Športno in inspirativno za lene in zakrnele


Avtor o novi zbirki:

Moji bralci so se v zadnjem času navadili na knjige, ki sežejo globoko v naravo stvarnosti in nekako celo preraščajo duhovnost, tako da navidezno vstopajo v abstraktna področja poslednjih vprašanj in poslednjih odgovorov. Zaradi tega se ne opravičujem, saj drugače ne more biti. Pišem o poti, ki sem jo prehodil in ki jo živim. Kar koli manj od tega ne bi bilo zadovoljujoče.

A pogosto me vprašajo, kaj je s tistimi, ki so na začetku? Kaj bi priporočil njim? Kako naj ti pristopijo k spremembi svojega življenja in svoje stvarnosti?

To je dobro in pomembno vprašanje, o katerem sem več razmišljal v času omejenega gibanja in zaustavljanja vsega, kar smo imeli za normalno in samoumevno. Postalo je očitno, da nekateri ljudje težko ali nikakor ne prenašajo sprememb. Videti je, kot da je kolektivno ravnovesje civiliziranega življenja osnovano na nekih navidezno popolnoma nepomembnih stvareh, kot je pitje kave v baru ali odhod na rojstnodnevno zabavo k prijatelju.

In tako sem, spodbujen z željo, da pomagam pri teh prvih korakih, zasnoval nov projekt, ki je popolnoma drugačen od mojih zadnjih knjig: projekt z naslovom MOJA SKRIVNA BELEŽKA!


Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini.

Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja.

Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

Dodatno

Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali 7Lastnosti

avtor
format 11,5 x 16,5 cm
isbn 9789617060195
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 120 strani
vezava Trda vezava