Zapestnica Hormonsko ravnovesje v telesu

Roževec je kamen univerzalne ljubezni. Vrača zaupanje in harmonijo v odnosih ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Roževec očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prehnit je kamen, ki simbolizira brezpogojno ljubezen. Je kamen zdravilcev, saj revitalizira. Pomirja okolje in prinaša mir ter zaščito. Uči nas živeti v harmoniji z naravo in naravnimi silami. Pomaga

Zapestnica Hormonsko ravnovesje v telesu 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.08

Ni na zalogi

Ni na zalogi

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Hormonsko ravnovesje v telesu 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Hormonsko ravnovesje v telesu 3

Opis

Roževec je kamen univerzalne ljubezni. Vrača zaupanje in harmonijo v odnosih ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Roževec očisti in odpre srce na vseh ravneh.

Prehnit je kamen, ki simbolizira brezpogojno ljubezen. Je kamen zdravilcev, saj revitalizira. Pomirja okolje in prinaša mir ter zaščito. Uči nas živeti v harmoniji z naravo in naravnimi silami. Pomaga nam, da se odvežemo od stvari, ki jih več ne potrebujemo. Blaži fobije, globoke strahove, nočne more in zdravi vzroke zanje. Prinaša lucidne sanje in boljše spominjanje sanj. Dober je za hiperaktivne otroke.

Citrin nam pomaga pri posvetnih (finančnih) zadevah, razsvetljuje situacije in posreduje preroške podatke in svarila. Osvetli nam težavne situacije in v nas spodbudi zmožnost za reševanje problemov. Svojo svetlobo razliva na vse vrste stisk v katerih ozavestimo lastne sposobnosti za rešitev iz stiske.

Ametist je kristal spiritualnosti. Ametist je kristal mirnega razuma in notranjega miru.
Pravijo, da spodbuja globljo modrost in dušni mir. Pomaga pri združitvi fizičnega in spiritualnega telesa. Odpira čakro tretjega očesa in s tem spodbuja našo intuicijo, inspiracijo in spremembe v življenju.
Pomaga nam doseči dušne cilje. Ametist pomaga pri spuščanju preteklosti in nekoristnih vzorcev.

Kamena strela je kamen z izredno močjo in energijo. Spodbuja vse, kar čutimo. Oddaja ogromno pozitivne energije, zato je primeren kamen za meditacijo. Poleg tega odpira globljo zavest ter spodbuja razvoj mističnih in duhovnih sposobnosti. Uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade. Umirja živčni sistem, pomaga pri telesni in duševni izčrpanosti, usmerja in spodbuja k delovanju.

Jagodni kvarc stimulira, energijo napolni s popolno brezpogojno ljubeznijo in evforijo resničnega ljubečega okolja. Jagodni quartz je resnično redek quartzni kristal. Uporabljali so ga v Lemuriji in Atlantidi za stimuliranje ponovnega začetka. Bil je kristal najbolj visoko razvitih tega kraljestva. Stimulira astralno telo in psihični svet. Pomaga pri potovanjih v center vesolja in začetke življenja.
Povezuje s centrom vesolja življenja in prinaša informacije o kreaciji vseh življenjskih oblik in vodstvo o uživanju vsakega trenutka, kot tudi vodstvo do vira znanja, kar lahko razloži razloge za izbrano realnost, ki igra pomembnejšo vlogo v posameznikovem življenju.

Kristali so na elastični vrvici, visoka čistost oz. kvaliteta kristalov.

Dodatno

Zapestnica Hormonsko ravnovesje v telesu 4Lastnosti