Zapestnica lava in sedem kristalov za sedem čaker

Lava je nosilec najbolj čistih energij zemlje, ki vam lahko pomagajo, da se energijsko okrepite in pogumno stopite po poti sprememb.

Zapestnica lava in sedem kristalov za sedem čaker 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

15.86

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica lava in sedem kristalov za sedem čaker 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica lava in sedem kristalov za sedem čaker 4

Opis

Lava je nosilec najbolj čistih energij zemlje, ki vam lahko pomagajo, da se energijsko okrepite in pogumno stopite po poti sprememb.

Roževec je kamen univerzalne ljubezni. Vrača zaupanje in harmonijo v odnosih ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Roževec očisti in odpre srce na vseh ravneh.

Opal uravnoveša delovanje vseh čaker. Ščiti in daje moč pravičnim. Uporabljamo ga za odpiranje tretjega očesa.

Žad pomaga pri zdravljenju telesa še posebaj pri zdravljenju diabetesa, visokega krvnega tlaka, bolezni srca in ožilja ter ledvičnih obolenjih. Odpravlja trebušne krče. Stabilizira čustvena stanja ter prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo, zato ga ponekod uporabljajo tudi kot talisman.

Granat uravnava raven hemoglobina v krvi in pomaga pri slabokrvnosti. Spodbuja presnovo in pomaga pri čiščenju telesa. Uravnava ščitnico in delovanje srca in ožilja. Spodbuja spolno željo in harmonizira sakralno čakro. Uravnoveša fizično telo, umirja jezo in agresijo ter deluje antidepresivno. Veča samozavest in vero v naše odločitve.

Fluorit uravnoveša našo avro in jo čisti ter ščiti naše fizično telo. Blokira negativno energijo in odpravlja stres. Ugodno deluje na čakre, še posebej na korensko in prizemljuje. Oddaja izredno močne duhovne vibracije ki, omogočajo hitrejši duhovni razvoj. Blokira kaos iz življenja in prinese red.

Lapis lazuli je zelo močan Kristal, ki nas ščiti pred negativno energijo, ki se lahko manifestira, kot energetski (čustveni ) napad , zlo, črna magija, fizična in psihična nesreča…. Odganja tudi depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost.

Roza Turmalin varuje pred sevanji, in očiščuje, pomaga pri kožnih obolenjih. Njegova očiščevalna sposobnost je kot balzam tudi v okolju, ki je prepolno sevanj, saj zmanjšuje škodljive vplive sevanj. Ima to sposobnost, da preobraža energijo iz negativne v uporabno energijo. Blagodejno vpliva na ljudi, ki so veliko pod stresom v svojem poslovnem ali domačem okolju.

Dodatno

Zapestnica lava in sedem kristalov za sedem čaker 5Lastnosti

proizvajalec