Zapestnica Samorog

Samorogi so čudovita duhovna bitja, ki potujejo z nami od izvora naše duše v naše življenje na Zemlji z namenom, da nas spremljajo v tej izkušnji in ob tem doživijo tudi svojo osebno izkušnjo življenja.

Zapestnica Samorog 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 14.51€.Current price is: 13.42€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Samorog 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Samorog 4

Opis

Samorogi so čudovita duhovna bitja, ki potujejo z nami od izvora naše duše v naše življenje na Zemlji z namenom, da nas spremljajo v tej izkušnji in ob tem doživijo tudi svojo osebno izkušnjo življenja Vsako dušo spremlja njen osebni Samorog, ki ga duša izbere ob prihodu na Zemljo. Namen tvojega osebnega Samoroga je, da te spominja, kdo si, od kod prihajaš in te spodbuja, da svoje dušne darove izraziš v svetu.

Lesni ahat pomaga pri zdravljenju oči, krepi mehur in črevo, očiščuje strupe. Ščiti pred rentgenskim sevanjem, pomaga pri depresiji, spodbuja pogum in iniciativo. Uravnoveša logiko in intuicijo (levo in desno polovico možganov), vliva samozaupanje, pomaga ohranjati vitalnost, zdravje, energijo, mladosten videz in dolgo življenje. Zelo je učinkovit, kadar smo pred pomembnimi odločitvami, hudimi preizkušnjami in kadar moramo naenkrat zbrati veliko energije.

Fluorit  uravnoveša našo avro in jo čisti ter ščiti naše fizično telo. Blokira negativno energijo in odpravlja stres. Ugodno deluje na čakre, še posebej na korensko in prizemljuje.
Oddaja izredno močne duhovne vibracije ki, omogočajo hitrejši duhovni razvoj. Blokira kaos iz življenja in prinese red.

Kalcedon je kamen modrih govorcev.
Uravnoveša in umirja čustva ter hkrati spodbuja k akciji, ko je to potrebno.
Zaustavlja in transformira negativno energijo. Spodbuja povezanost in druženje. Potencira čustva dobrote in velikodušnosti. Vliva pogum za doseganje ciljev.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost: univerzalna

Dodatno

Zapestnica Samorog 5Lastnosti

proizvajalec