Zapestnica Samozavest (sodalit, roževec in črni labradorit)

Sodalit je kristal grlene čakre, zaradi česar je izjemen, ko gre za krepitev komunikacije. Sodalit izboljšuje samospoštovanje in povečuje vaše notranje zaupanje, zato krepi tudi intuicijo. Če ste nagnjeni k težavam z grlom, če imate okvaro glasilk in če se spopadate s hripavostjo ali drugimi težavami z grlom, sodalit pomirja vse težave, povezane z grlom, da lahko govorite svojo resnico.

Zapestnica Samozavest (sodalit, roževec in črni labradorit) 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.10

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Samozavest (sodalit, roževec in črni labradorit) 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Samozavest (sodalit, roževec in črni labradorit) 5

Opis

Sodalit:

Sodalit je kristal grlene čakre, zaradi česar je izjemen, ko gre za krepitev komunikacije. Sodalit izboljšuje samospoštovanje in povečuje vaše notranje zaupanje, zato krepi tudi intuicijo.

Če ste nagnjeni k težavam z grlom, če imate okvaro glasilk in če se spopadate s hripavostjo ali drugimi težavami z grlom, sodalit pomirja vse težave, povezane z grlom, da lahko govorite svojo resnico.

Roževec:

Energija ljubezni, obilje, veselje

Poleg tega, da dela čudeže, ko gre za duševno zdravljenje, se roževec ponaša tudi s čudovitimi zdravilnimi lastnostmi za telo. Rožni kremen lahko v skladu s temo zdravljenja srca pomaga preprečiti trombozo in srčne napade, izboljša cirkulacijski sistem in zagotovi, da so vaše srčne mišice čim bolj gladke in močne.

Roževec naj bi zaradi svoje globoke ženske energije pomagal zaščititi mater in nerojenega otroka pred težavami v nosečnosti. Za mlade matere je rožni kremen prijazen kamen, ki ga imajo blizu, saj naj bi pomagal graditi vezi z otrokom.

To je kristal, ki uči globokega sočutja, umetnosti materinstva in harmonije, ki jo lahko prinese zdravljenje. Srčna čakra je ena najpomembnejših poti za usklajevanje, kjer se naučimo zaupati, dajati in sprejemati svet v vsem njegovem sijaju.

Črn labradorit:

Labradorit povezuje eterično in fizično telo in pomaga priti do vašega poslanstva, življenjskega namena. Povečuje intuicijo in psihične sposobnosti.

Psihološko prežene strahove in nesigurnost in psihične “razbitine” preteklih razočaranj, vključno s tistimi, ki so povezani s prejšnimi življenji. Povečuje vero vase in zaupanje v univerzalno.

Velikost kristalov 8mm
Kristali so na elastični vrvici.
Velikost univerzalna.

Dodatno

Zapestnica Samozavest (sodalit, roževec in črni labradorit) 6Lastnosti

Astrološko znamenje , , , , ,