V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

Kdor želi zares (iz)vedeti, kdo je in zakaj je tu, ter je pripravljen na življenjski razcvet, bo v tej knjigi našel skrivne poti, možnosti za odstranitev omejujoče notranje navlake. Oborožen s tem znanjem se bo naučil uresničiti svoje najbolj skrite sanje. Čas je! Ne bi brali te knjige, če ne

V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja 3

Opis

Kdor želi zares (iz)vedeti, kdo je in zakaj je tu, ter je pripravljen na življenjski razcvet, bo v tej knjigi našel skrivne poti, možnosti za odstranitev omejujoče notranje navlake. Oborožen s tem znanjem se bo naučil uresničiti svoje najbolj skrite sanje. Čas je! Ne bi brali te knjige, če ne bi bili pripravljeni na spremembo.

Vzroka za svoje težave ne smete iskati v izvirni travmi, temveč v pomenu, ki ste ga pripisali dogodku, in odzivu nanj, ki vas spremlja skozi čas.
Največji izziv je razumeti svoj odziv na nevšečnosti iz prejšnjih življenj, spremeniti mišljenje in osvoboditi se čustvenih bremen.

Povsem mogoče je odpotovati nazaj in spremeniti pomen katerega koli dogodka ter tako v času in prostoru ustvariti učinek padajočih domin, ki vam spremeni življenje.
Pot Denise Linn v duhovnost se je začela, ko jo je pri sedamnajstih ustrelil neznanec in je doživela obsmrtno izkušnjo. V trenutkih, ko so navzoči mislili, da je umrla, je uzrla drug svet in občutila globok notranji mir. Ta nenavadna izkušnja jo je najprej preusmerila k družinskemu izročilu – je potomka severnoameriških Indijancev -, pozneje pa je preučila še številne domorodske kulture po svetu. Postala je svetovno cenjena zdravilka, predavateljica in publicistka. Z možem in hčerko živi na posestvu Summerhill v kalifornijskem priobalnem vinorodnem območju.

Dodatno

V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja 4Lastnosti

Teža 0.25 kg
avtor

leto-izida

2013

format

12,7 x 18,4 cm

st-strani

135 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804929

proizvajalec