Zapestnica Zakon privlačnosti: magnetit in turkiz

Magnetit močno vpliva na naše biopolje, prizemljuje. V življenje privlači pozitivno energijo, ljubezen in harmonijo. Pomaga pri manifestaciji. Magnetit vpliva na anemijo, žolčne kamne, cirkulacijo (mrzle roke in noge), blaži revmatizem, bronhitis, vnetja mišic, vrtoglavico, bolečine in pomaga pri hujšanju. Turkiz je eden najboljših očiščevalcev strupov. Krepi srce, krvni obtok in

Zapestnica Zakon privlačnosti: magnetit in turkiz 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 18.17€.Current price is: 17.08€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica Zakon privlačnosti: magnetit in turkiz 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica Zakon privlačnosti: magnetit in turkiz 6

Opis

Magnetit močno vpliva na naše biopolje, prizemljuje. V življenje privlači pozitivno energijo, ljubezen in harmonijo. Pomaga pri manifestaciji.
Magnetit vpliva na anemijo, žolčne kamne, cirkulacijo (mrzle roke in noge), blaži revmatizem, bronhitis, vnetja mišic, vrtoglavico, bolečine in pomaga pri hujšanju.

Turkiz je eden najboljših očiščevalcev strupov. Krepi srce, krvni obtok in mišični sistem, zdravi oči in očesno mreno, pomaga pri anoreksiji. Ščiti pred strahovi in zlemi silami, pred sovražniki in slabimi mislimi in baje celo proti urokom, pred zaskrbljenostjo. Umirja v stresnih situacijah. Jača sposobnost komunikacije in izražanja.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost: univerzalna

Dodatno

Zapestnica Zakon privlačnosti: magnetit in turkiz 7Lastnosti

proizvajalec